Medijs: Rīgas "Dinamo" mājas spēles varētu aizvadīt Krievijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" līdzjutēji
Rīgas "Dinamo" līdzjutēji Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" esot informēts, ka nākamās sezonas mājas spēles Latvijas komandai būs jāaizvada Krievijā, vēsta Somijas laikraksts "Iltalehti". 

Tiek ziņots, ka koronavīrusa Covid-19 pandēmijas dēļ robežas tik drīz netiks atvērtas. Tāpēc Rīgas "Dinamo" vienīgā iespēja esot savas mājas spēles aizvadīt Krievijā. Avīzes rīcībā esošā informācija liecina, ka Latvijas vienībai piedāvāts pārcelties uz Maskavas apgabalu. 

Tāpat uz Maskavu varētu pārcelties arī Ķīnas klubs Pekinas "Kunlun Red Star". 

Savukārt Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš, savas mājas spēles varētu aizvadīt Sanktpēterburgā. Taču netiek izslēgts, ka Somijas klubs nākamajā sezonā KHL varētu nepiedalīties. 

KHL regulāro sezonu paredzēts sākt 2. septembrī. Dalībai pieteikušās 23 komandas, kas līgā spēlēja šosezon. Turnīra kalendārs vēl nav izstrādāts un tā izveide varētu aizkavēties. 

Līgums ar Rīgas "Dinamo" šobrīd ir tikai uzbrucējam Emīlam Ģēģerim. Vienība joprojām nav nolīgusi galveno treneri un viņa asistentus.

Aizvadītajā sezonā startēja 24 komandas, bet aprīļa sākumā Vladivostokas "Admiral" paziņoja, ka taupības nolūkā nākamajā sezonā nespēlēs KHL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu