Pirms Rīgas derbija abos galvaspilsētas klubos nav konstatēta inficēšanās ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Pirms Rīgas derbija abos vadošajos Latvijas galvaspilsētas futbola klubos RFS un "Riga", kā arī "Jelgavas" vienībā, nav konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Pēc informācijas saņemšanas par Covid-19 saslimšanu vienai personai, kas 3.jūlijā apmeklēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresu, Latvijas futbola sabiedrībā, tajā skaitā klubos, notika plaša testēšana.

Jau iepriekš ziņots, ka trīs inficēšanās gadījumi konstatēti Jūrmalas "Spartaka" administrācijā, bet viens - "Valmieras" vadībā. Piesardzības dēļ svētdien nenotika "Liepājas" - "Spartaka" mačs, kas tagad pārcelts uz septembra vidu. 

Pirmdien "Riga" komanda paziņoja, ka tikuši pārbaudīti visi futbolisti, treneri, personāls un citas kluba darbībā iesaistītās personas, un nevienai no tām nav konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Otrdien šāda pati vēsts pienāca no RFS un "Jelgavas" vienībām.

RFS un "Riga" komandas piektdien nacionālās sporta bāzes "Arkādija" stadionā aizvadīs savstarpēju dueli, kas, visticamāk, izšķirs to, kura vienība pirmo apli noslēgs līderpozīcijā.

Kopumā Latvijas futbola saimē ar Covid-19 inficējušās sešas personas, no kurām piecas piedalījās 3.jūlijā notikušajā kongresā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu