Atklāta patiesība par prinča Harija pavadīto laiku narkoloģiskajā klīnikā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs.
Princis Harijs. Foto: AFP/SCANPIX

Princis Harijs skolas laikā ir lietojis narkotiskās vielas un bijis biežs viesis dažādās ballītēs, kā arī nokļuvis rehabilitācijas centrā, kas paredzēts narkotiku atkarību ārstēšanai, vēsta portāls "The Mirror".

Tabloīds spekulē, ka laikā, kurā Harija vecākais brālis Viljams gatavojās kļūt par troņmantinieku, princim Harijam ir bijuās grūtības atrast savu vietu karaliskajā ģimenē. Šajā posmā puisis sācis aizrauties ar alkohola un narkotiku lietošanu, ignorējot tuvojošos eksāmenus.

"Viņš sēdēja uz bāra jumta, dzēra degvīnu un izklaidējās skaistu blondīņu kompānijā," portālam atklājis kāds aculiecinieks. Tāpat tiek pieminēts, ka princis Harijs bieži manīts dažādos bāros un smēķējis marihuānu.

Princis Čārlzs, Harija tēvs, 16 gadus veco pusaudzi nosūtījis uz narkoloģisko klīniku, šādi vēloties viņam parādīt, kas var notikt, ja viņš nemainīs savus dzīves paradumus. Harijs tur palicis vienu dienu un aprunājies ar cilvēku, kas iziet rehabilitācijas kursu.

"The Mirror" piezīmē, ka princis Harijs ir manīts dažādās ballītēs un naktsklubos -

žurnālisti piezīmē, ka šādām dzīves izvēlēm noteikti pamatā ir bijis tas, ka "nav viegli būt topošā Anglijas karaļa jaunākajam brālim".

Princis Harijs, kuru īpaši "iemīļojuši" Lielbritānijas preses pārstāvji, jau kopš pusaudža gadiem dažādos tabloīdu rakstos tiek pozicionēts kā "sliktais bērns" - nevienam nav bijis noslēpums, ka jaunietis lieto alkoholu un marihuānu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu