ESPN eksperts velta ļoti cildinošus vārdus Porziņģa komandas biedram Dončičam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs.
Luka Dončičs. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Luka Dončičs ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) talantīgākais spēlētājs, uzskata kādreizējais Bostonas "Celtics" uzbrucējs Pols Pīrss.

Dončičs NBA aizvada tikai otro sezonu. Savā debijas gadā viņš tika atzīts par līgas labāko debitantu, bet šogad Slovēnijas brīnumbērns ir viens no potenciālajiem pretendentiem uz NBA vērtīgākā spēlētāja balvu.

Medija ESPN eksperts, bijušais Bostonas "Celtics" spēlētājs Pols Pīrss Dalasas kluba līderi vērtē ļoti augstu visas līgas kontekstā.

"Dončičs, manuprāt, ir talantīgākais spēlētājs visā NBA! Viņš ir ieguvis visas iespējamās balvas Eiropā, tāpēc ir ļoti īpašs. Gaidu lielas lietas no viņa arī "play-off" spēlēs. Šis puika tiešām ir īpašs talants. Viņam nevienas prožektoru gaismas nav par spožu," slovēni cildināja Pīrss.

"Mavericks" pirms sezonas atsākšanās ar 40 uzvarām 67 mačos atrodas Rietumu konferences septītajā vietā.

Dončičs šosezon 54 mačos vidēji guvis 28,7 punktus katrā, izcīnījis 9,3 atlēkušās bumbas un veicis 8,7 rezultatīvas piespēles.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl svētdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk nekā 15 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma. Pēdējās pāris dienās Covid-19 pozitīvo gadījumu skaits gan ir krities.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu