Jefremovs neapmierināts ar "lielo naudas summu", ko no viņa cenšas piedzīt bojāgājušā ģimene (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Traģisko avāriju izraisījušā aktiera Mihaila Jeremova advokāts Elmans Pašajevs pastāstīja, ka avārijā bojāgājuša Sergeja Zaharova ģimene no mākslinieka pieprasa 40 miljonu rubļu lielu kompensāciju. 

Gan advokāts, gan aktieris esot pārsteigti par paziņoto summu. Pašajevs norādīja, ka Jefremovs bija gatavs maksāt Zaharovu ģimenei, taču nedomāja, ka summa būs tik liela (500 tūkstoši eiro).

Izmeklēšanā par morālā kaitējuma guvējiem oficiāli atzina četrus cilvēkus - sievu, divus Zaharova dēlus un brāli. 

Pašajevs arī uzsvēra, ka šī iemesla dēļ vairs nesazināsies ar Zaharova radiniekiem, jo viņu neapmierina viņu prasības. 

"Ko tas vispār nozīmē? Viņiem tur ir nepilngadīgi bērni, invalīdi vai studenti, kas mācās par maksu? Visi bērni, paldies dievam, ir pieauguši, veseli, neatkarīgi. Zaharovs nedzīvoja ar savu sievu 22 gadus, Jā, Jefremovs bija gatavs atlīdzināt morālo kaitējumu, bet ne šādās summās," Krievijas medijiem sašutumu neslēpa advokāts.

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8. jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām. "Lada" automašīnas šoferis no negadījumā gūtajām traumām gāja bojā.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu