Piektdienas horoskops: 17. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 17. jūlijam.

AUNS Tu nekādi nevēlēsies samierināties ar nekārtībām, kuras pamanīsi sev apkārt. Lai novērstu nepilnības, būsi gatavs arī kardinālām pārmaiņām. Pirms pieņem atbildīgus lēmumus, pārdomā visu divreiz!

VĒRSIS Šobrīd visvairāk saistīs radošas, inovatīvas lietas. Nav izslēgts, nolemsi pieslīpēt profesionālās iemaņas, apgūt jaunas prasmes. Ja būsi atvērts pārmaiņām, liksi labus pamatus turpmākajai izaugsmei.

DVĪŅI Mēness tavā zīmē izcels tavu divējādo dabu, nevainojamās saskarsmes dotības un prasmi pielāgoties jauniem apstākļiem. Sevi šoreiz spilgtāk pierādīs ar tirdzniecību, masu medijiem saistītie Dvīņi.

VĒZIS Rēķinies, ka apkārtējo solījumi var būt nedaudz nenopietni, nepārdomāti. Veicot pārrunas ar kādu, pārliecinies, ka viņš patiesi ir pareizi sapratis tevis teikto. Esi dubultā piesardzīgs pie auto stūres.

LAUVA Pratīsi lietot nestandarta risinājumus, lai tiktu galā ar ikdienišķiem šķēršļiem. Apķērīgums, oriģinalitāte un aktiera talants palīdzēs vieglāk tikt pie kārotā. Vakarā velti laiku mīļotajam.

JAUNAVA Vajadzēs rūpīgāk koncentrēties ikdienas pienākumiem. Nenāktu par ļaunu lieku reizi pārbaudīt paveikto, pārliecinoties, ka neesi pieļāvis kādu neuzmanības kļūdu. Pēc darba dodies nelielā pastaigā.

SVARI Būtiski turēties pie lēmumiem, kurus esi pieņēmis, nesākt apšaubīt nostādītos mērķus. Šobrīd panākumos lielu lomu spēlēs psiholoģiskā savaldība, prasme tikt galā ar mainīgu garastāvokli.

SKORPIONS Brīžiem apkārtējo rīcība var šķist nenopietna, nepārdomāta. Taču no komentāriem, kritizēšanas pareizāk būtu atturēties. Šoreiz ļauj, lai katrs pats tiek galā ar sevi. Diena vairāk piemērota atpūtai.

STRĒLNIEKS Vēlmes var nesakrist ar reālajām iespējām. Tāpēc esi uzmanīgāks, ja uzņemies jaunas kredītsaistības. Vislabāk būtu, ja tu atliktu nopietnu finansiālo jautājumu risināšanu uz nākamo nedēļu!

MEŽĀZIS Vari droši organizēt dažādas tikšanās, sapulces, apspriest nākotnes ieceres, uzklausīt apkārtējo viedokli. Pacilātais noskaņojums ļaus vieglāk tikt galā ar ikdienas darbiem, privātās dzīves neskaidrībām.

ŪDENSVĪRS Piemērots laiks, lai realizētu radošus projektus, pievērstos ar reklāmu saistītajam. Drošāk īsteno nestandarta idejas, tās gūs ne tikai līdzgaitnieku atsaucību, bet arī sniegs jūtamākus galarezultātus.

ZIVIS Ja iespējams, paņem dienu brīvu un velti laiku sev, iekšējās pasaules sakārtošanai. Ja tomēr pienākums sauks, esi piesardzīgāks, veicot sarežģītākus aprēķinus, kārtojot juridiskās formalitātes!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu