Svaress izsakās par Mesi nākotni "Barcelona"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola granda "Barcelona" zvaigzne Luiss Svaress izteicies par sava komandas biedra Lionela Mesi iespējamo pārcelšanos uz kādu citu klubu. 

Medijos ik pa laikam parādās informācija, ka Mesi nav apmierināts ar "Barcelona" kluba vadību un viņš pēc līguma termiņa beigām varētu pamest Katalonijas vienību. 

Mesi līgums ar "Barcelona" ir spēka līdz 2021. gada vasarai. Patlaban 33 gadus vecais argentīnietis visu savu profesionāla futbolista karjeru pavadījis tieši "Barcelona" vienībā.

"Neredzu, ka Mesi varētu spēlēt kādā citā komandā. Leo pieņems lēmumu, pamatojoties uz to, kas ir vislabākais viņa ģimenei. Kā viņa draugs, es vienmēr ieteikšu viņam spēlēt tur, kur viņš jūtas ērti un laimīgs. Domāju, ka viņa ģimene Barselonā ir laimīga. Jā tā tas ir, tad viņam jāturpina spēlēt Barselonā," izdevums "Daily Mail" citē Svaresa teikto. 

Pats Mesi gan runas par viņa prom došanos no "Barcelona" nav komentējis. Tiesa, viņam esot domstarpības ar kluba augstākajām amatpersonām, tāpēc viņš nesteidz pieņemt lēmumu par līguma pagarināšanu. 

"Ja viņam vajadzīgas pārmaiņas, viņš zinās, kas vajadzīgs viņa paša labsajūtai," norādīja Svaress. 

Iepriekš Mesi sakarā tika piesaukta Anglijas premjerlīgas vienība Mančestras "City", ar kuru Argentīnas futbola zvaigzne līgumu varētu parakstīt nākamajā vasarā. Šo komandu vada pazīstamais Hoseps "Peps" Gvardiola, kura vadībā Mesi iepriekš ir spēlējis. 

Mesi aizvada izcilu sezonu "La Liga" jeb Spānijas čempionātā. Ar 22 gūtiem vārtiem viņš ir turnīra labākais snaiperis. Veicis arī 21 rezultatīvu piespēli, būdams labākais arī šajā rādītājā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu