Par ko izliekas Zodiaka sievietes?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Cilvēki vien pavisam reti ir pilnībā atklāti visās situācijās - vairums no mums tomēr slēpjas zem kāda veidola, kas pasaka, kādi mēs vēlētos būt. Par to, kā "slēpjas" Zodiaka dāmas, vēsta portāls "Clubber".

Auns

Pirmajā acu uzmetienā var šķist, ka šī sieviete ir stipra un nesalaužama, taču šīs Zodiaka zīmes pārstāvju tuvākie zina, ka zem tēraudcietās ārienes slēpjas nevaldāms bērns. Auna zīmes sievietes ļoti baidās no vientulības, taču bieži vien slēpj savas patiesās jūtas.

Vērsis

Vērša zīmes dāmām patīk pārējiem sevi prezenetēt kā mierīgu un līdzsvarotu personu, kura vienmēr kontrolē savu dzīvi. Visvairāk viņbām bail no tā, ka viņa nespēs ietekmēt savas dzīves gaitu. Tiesa, zem mierīgās ārienes plosās īsts emociju un jūtu viesulis. Neskatoties uz to, savu patieso emocionālo stāvokli Vērša zīmes sievietes atļaujas atklāt tikai vistuvākajiem cilvēkiem.

Dvīņi

Sākotnēji šķiet, ka šīs gaisa stihijas pārstāves ir mūžam bezrūpīgas, jautras un amizantas. Viņas vienmēr ir gatavas uz sarunu un var pļāpāt stundām ilgi. Reti kurš nojauš, ka zem jestrās fasādes slēpjas sieviete, kas ir gatava sarīkot patiesi baisus skandālus, turklāt nezaudējot sev rakturīgo vieglo smaidu.

Vēzis

Kad cilvēki sākotnēji iepazīst Vēža zīmes sievieti, viņiem šķiet, ka viņa ir tuvu sievietes ideālam - rūpīga, mīļa un vienmēr gatava sniegt atbalstu. Patiesībā gan šīs emocionālās ūdens stihijas pārstāves var būt visai egoistiskas un gatavas palīdzēt tikai tad, ja no tā kāds labums gaidāms arī viņām. 

Lauva

Lai arī šīs Zodiaka zīmes pārstāves tiek uzskatītas par aukstām un augstprātīgām karalienēm, kuru virzienā nav vērts pamest pat skatienu, patiesībā zem Lauvas zīmes sievietes skarbās ārienes slēpjas silta un mīloša sirds. Šīs sievietes ir pašaizliedzīgas, drosmīgas un rūpīgas partneres un draudzenes.

Jaunava

Pastāv uzskats, ka Jaunavas zīmes sievietes ir aukstas un aprēķina pilnas būtnes, taču patiesībā šīs dāmas ļoti alkst mīlestības, maiguma un rūpju. Šīs Zodiaka zīmes sieviešu galvenā problēma ir tas, ka viņas nemāk izrādīt, ko tieši vēlas.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes dāmas var šķist naivas un nevainīgas. Viņas rada vienkāršas meitenes iespaidu, kura pati nespēj risināt savas problēmas. Patiesībā Svaru zīmes sievietes ir izcilas manipulētājas un lieliski māk izmantot citus, lai sasniegtu savus mērķus.

Skorpions

Skorpiona zīmes dāmas bieži vien šķiet pārāk tiešas un bezkaunīgas, turklāt ir slavenas ar savu aso mēli. Neviens pat nenojauš, ka zem ērķšķainās fasādes slēpjas emocionāla un uzticības pilna sieviete, kura ir gatava atdot sevi visu pareizā cilvēka dēļ.

Strēlnieks

Zem Strēlnieka zvaigznāja dzimušās sievietes ir īstas piedzīvojumu meklētājas un savu neatkarību vērtē augstāk par jebko citu uz šīs pasaules. Lai arī šīs dāmas demonstratīvi norāda uz to, ka viņas pilnībā neinteresē citu cilvēku viedoklis, viņa slavas un atzinības dēļ ir gatava uz gandrīz vai visu. 

Mežāzis

Šīs pragmatiskās un čaklās zemes stihijas pārstāves vienmēr cenšas atstāt relaksētas un pašpārliecinātas sievietes iespaidu, kas vienmēr zina, ko dara. Tiesa, zem šīs "maskas" slēpjas niķīgs bērns, kuram ir grūti pieņemt to, ka dažkārt jāvienojas par kompromisiem. Ja viņa kādam nepiekrīt, ir muļķīgi gaidīt argumentētu un pamatotu diskusiju.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves savu "masku" nēsā labāk, kā jebkura cita no zvaigžņu apļa pārstāvēm. Šīs spilgtās un ekscentriskās sievietes patiesībā ir smalkas psiholoģes, kuras ļoti labi spēj analizēt citu rīcības un slēptos motīvus.

Zivis

Sākotnēji var šķist, ka Zivs zīmes sieviete ir maiga un ievainojama princese, kuras vienīgā vēlme ir lai viņas dzīvē parādītos kāds bruņinieks baltā zirgā, kurš varētu viņas pasargāt no visām pasaules nelaimēm. Patiesībā šīs Zodiaka zīmes pārstāves nebūt nav tik bezpalīdzīgas, kā izliekas - viņas ļoti labi zina, kā savu šķietamo ievainojamību izmantot savā labā un manipulēt ar apkārtesošajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu