Video ⟩ Par interneta sensāciju kļūst britu politiķa kaķis, kurš debašu laikā izdomā pažilbināt ar asti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kārtējo misēkli un tam sekojošu sociālo tīklu lietotāju reakciju izraisījusi attālinātā strādāšana. Šoreiz debates laikā Lielbritānijas parlamenta locekli Džonu Nikolsonu iztraucēja viņa mīlulis, kurš nolēma kamerā pažilbināt ar savu asti.

Nikolsons apsprieda jautājumu par subtitriem bērnu televīzijas programmā, kad pēkšņi ekrānā parādījās viņa kaķenes Roho aste.

"Es atvainojos par sava kaķa asti," sacīja politiķis, sākumā cenšoties turpināt savu runu. Taču kaķenes aste no kadra nepazuda.

"Roho, nolaid asti," teica Nikolsons un pastūma mīluli ārpus kadra. Starpgadījums izsauca smieklu vētru un uz īsu brīdi paralizēja diskusiju, citiem tās dalībniekiem cenšoties atgūties.

Par starpgadījumu izteikušies neskaitāmi sociālo tīklu lietotāji, kā arī rakstījuši pasaules lielākie mediji, tostarp BBC, "The Telegraph", "New York Post" un citi.

Arī pats Nikolsons, šķiet, par starpgadījumu pārāk nepārdzīvoja. Politiķis savā "Twitter" kontā retvītojis vairāku mediju rakstus par notikušo, kā arī rakstīja, ka "izskatās, ka Roho ir populāra Japāna", pievienojot ekrānuzņēmumu, kurā redzams, ka viņam sākuši sekot virkne japāņu.

Video: Kaķis iztraucē Lielbritānijas parlamenta locekļa runu

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu