Sestdienas horoskops: 18. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 18. jūlijam.

AUNS Centies vairāk uzklausīt otro pusīti, nebūt tik strikts, uzstājīgs kopdzīvē ar mīļoto. Šoreiz harmoniju un sapratni veicinās diplomātija, pielāgošanās spējas un dažādi kompromisi. Vēlams nelietot grādīgos.

VĒRSIS Vēlmes var izrādīties neraksturīgi svārstīgas. Tāpēc, pirms piekrīti kādai dullākai draugu idejai, padomā, vai patiesi vēlies tajā iesaistīties! Zvaigznes iesaka veltīt laiku sportiskām nodarbēm.

DVĪŅI Tu nekādi nebūsi mājās sēdētājs. Labprāt īstenosi dažādas radošās ieceres, tiksies ar domubiedriem, smelsies jaunas zināšanas, izmantojot globālā tīmekļa plašumus. Šodien gūtie kontakti var lieti noderēt nākotnē.

VĒZIS Šodien vēlēsies mierīgi atpūsties no ikdienas uztraukumiem, steigas. Lielisku relaksāciju sniegs pastaigas gar jūru, visdažādākās ūdens procedūras un masāža.

LAUVA Noskaņojums būs kā radīts, lai sarīkotu nelielu mājas ballīti, uzaicinot uz to ne tikai radiniekus, bet arī tuvākos kolēģus, paziņas. Kārtējo reizi spēsi apliecināt savas izcilās namatēva, namamātes dotības.

JAUNAVA Ir vērts padomāt par aktīvu atpūtu, jo dīka sēdēšana dīvānā neļaus pilnībā atbrīvoties no iekšējās spriedzes, aizmirst darba lietas. Nekļūsti uzstājīgs attiecības ar mīļoto cilvēku vai atvasītēm.

SVARI Jau no paša rīta modīsies možā, dzīvespriecīgā noskaņojumā, ar kuru arī dosies dzīvē. Šodien var izdoties piedzīvot ļoti daudzveidīgu atpūtu, iepazīt jaunus cilvēkus, paplašināt savu zināšanu loku.

SKORPIONS Pratīsi bezrūpīgi pasmaidīt par ikdienišķām nebūšanām, gūt vienkāršu, taču efektīvu risinājumu attiecību sarežģījumiem. Mīļotā cilvēka atklāsmes palīdzēs labāk saprast attiecību turpmāko gaitu.

STRĒLNIEKS Ja būs iespējas atpūsties radošu, inovatīvu cilvēku sabiedrībā, labprāt tās izmantosi. Nav izslēgts, ka kopīgi ar mīļoto cilvēku pievērsīsies jaunam vaļaspriekam, iesaistīsies domubiedru grupā.

MEŽĀZIS Centies nolikt malā lietišķos jautājumus, ikdienas nebūšanas un vairāk uzmanības koncentrēt vienkāršajām dzīves baudām. Tavu omu manāmi uzlabos atvasīšu klātbūtne, mīļotā sabiedrība.

ŪDENSVĪRS Šī lielā mērā var izrādīties pārdomu diena, kas ļaus lietas salikt pa plauktiņiem, skaidrāk ieskicēt nākotnes vīzijas. Pēcpusdienā alksi doties ārpus mājas, izbaudīt tevi interesējošu saviesīgo pasākumu.

ZIVIS Ja attiecības ar ģimenes locekļiem veidosies saskanīgas, arī tavs noskaņojums būs lielisks! Atvasītēm var būt nepieciešami padomi, morālais atbalsts, kuru būsi gatavs pilnībā nodrošināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu