Viltus ziņu "karalis" Neids atklāj, vai neilgi pēc kāzām jau plāno bērnus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Andra Kiviča veidotajā raidījumā "No Bullsh*t Experience" jaunākā raidījuma viesis, bēdīgi slavenais Niks Endziņš jeb Neids stāstīja par savām nesen notikušajām kāzām, cietumu, sportu un nākotnes plāniem kopā ar jauno sievu. 

Raidījuma sākumā Endziņš minēja, ka nesaprot, kāpēc tautā tiek saukts par "viltus ziņu tēvu".

Endziņš dalījās stāstos par pērn atcelto boksa maču, kā arī sīkāk pastāstīja par savu pieredzi cietuma kamerā. "Es nevienam nenovēlu nonākt cietumā. Tas ir ļoti liels pārbaudījums smadzenēm. Es nodarbojos ar sportu. Ja godīgi, es gaidīju, ka cietumā būs sliktāks ēdiens. Tur baro labāk nekā dažās citās kafejnīcās Rīgā."

Runājot par kāzām, Neids atklāja, ka pašam agrāk nebija vēlmes precēties, bet kā iepazinies ar savu mīļoto, tā uzreiz sapratis, ka nekad nevēlas šo cilvēku pazaudēt. 

"Tad kad es viņu bildināju, tas bija skaistākais mirklis manā dzīvē," komentēja Neids.

Tā kā Endziņa ziņu portāls vairs neeksistē, tad šobrīd viņš esot darba meklējumos, taču pagaidām iztiek ar uzņēmumu reklamēšanu. 

"Es gribu pilnvērtīgu dzīvi. Tādu, kurā vīrietis strādā, pelna ģimenei naudu, bet sieva mājās audzina bērnus," iecerēs dalījās Neids. 

"Par bērniem mēs esam domājuši, taču sapratām, ka pagaidām nevajag. Lai veidotu ģimeni, vajag stabilitāti. Šobrīd stabilitātes man nav, tāpēc esam šo tēmu atlikuši," par nākotnes plāniem stāsta Endziņš. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu