Dziedātāja Ņuša atklātā intervijā stāsta par dzīvi mīļākās statusā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Ņuša raīdījumā "А поговорить?" dalījās stāstā par iepazīšanos ar savu vīru, bijušo Kazaņas mēra biroja ierēdni - Igoru Sivovu. 

Laikā, kad viņš iepazinās ar dziedātāju Ņušu, viņas topošais vīrs Igors Sivovs jau bija precējies un audzināja divus dēlus. Tomēr tas nekļuva par šķērsli pāra romantikai. 2017. gadā Ņuša un Sivovs apprecējās, un gadu vēlāk viņiem piedzima meita Simba.

Ilgu laiku klīda baumas, ka Igora iepriekšējā laulība šķirta tieši Ņušas dēļ. 

"Igors bija viens no mana koncerta Kazaņā organizatoriem. Tā mēs satikāmies. Gadu vēlāk viņš pārcēlās pie manis uz Maskavu un mainīja darbu - viņš visu sāka no nulles. Kad es uzzināju, ka viņš ir precējies, tā kļuva par problēmu. Es negribēju kļūt par mīļāko, bet viņa bijusī sieva negribēja šķirties. Mums vienkārši bija jāgaida," pieredzē dalās Ņuša. 

"Galu galā neviena sieviete nesapņo satikties ar precētu vīrieti un, nedod Dievs, izjaukt kāda ģimeni," stāsta dziedātāja. 

Iepriekš mīļākās būšana Ņušai bija tabu, bet dzīvē gadās, ka tad, kad kaut ko patiešām negribi, tas ienāk tavā dzīvē, jo Ņuša atzīst, ka ar Igoru tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Любимый, иногда слова просто не нужны?

A post shared by Nyusha (@nyusha_nyusha) on

"Man laiks apstājās, es sāku saprast, cik īpaša šī persona ir man. Es nedomāju ar prātu,"

sacīja māksliniece un piebilda, ka viņa nav bijusi pārliecināta, vai tas ir uz visiem laikiem. "Gandrīz neviens mani tajā brīdī neatbalstīja," atzina Ņuša, atzīmējot, ka viņas radinieki teica, ka šī situācija viņai kalpos kā mācība. Ņuša uzskata, ka šis ir viņas vīrietis, viņas cilvēks un īstai mīlestībai atpakaļceļa nav. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu