Ļaudis šokā par mazo dzeramnaudu, ko pēc 500 dolāru maltītes Kailija Dženere atstājusi restorānā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Lai gan slavenās Kardašjanu ģimenes jaunākā atvase, modele un uzņēmēja Kailija Dženere sevi pasludināja par miljardieri, izrādās, ka viņa nav pārāk dāsna pret apkalpojošo personālu. 

Šoreiz Dženeri atmaskoja izbijusi oficiante Džūlija Kerola Anna, kura agrāk strādāja "glaunā Manhetenas restorānā" un apkalpoja daudzas pasaules mēroga slavenības.

Jaunā "Tik Tok" video viņa vērtēja dažādu slavenību izturēšanos, apmeklējot restorānu. Dženeri, kā vienu no pasaulē bagātākajām jaunajām sievietēm, viņa vērtēja kā ļoti skopu. 

"Viņa izturējās labi, bet 500 ASV dolāru rēķinam par maltīti viņa atstāja 20 dolāru dzeramnaudu. Dariet ar šo informāciju, ko gribat," viņa norādīja video.

Tā rezultātā viņa Dženeri novērtēja ar divām ballēm no 10. 

Restorānos ASV cilvēki tiek mudināti atstāt dzeramnaudu, kas svārstās no 15 līdz 20 procentiem no maltītes rēķina, kas, Dženeres gadījuma, būtu bijuši apmēram 100 ASV dolāri. 

Atklājums nekavējoties sadusmoja ļaudis, kuri rakstīja, ka, pat nepelnot milzīgas naudas summas, kautrējas atstāt tik mazu dzeramnaudu cilvēkiem, kas viņus apkalpo kafejnīcās un citās ēdināšanas iestādēs. 

Video Džūlija slikti novērtēja arī Džastina Bībera sievu, modeli Hailiju Bīberi, kura ieguva 3,5 balles no 10 par to, ka nebija "jauka" pret viņu un citiem oficiantiem vairākas reizes, ko apmeklējusi restorānu. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu