Džonija Depa bijušās iesaistās skandālā par aktiera iespējamo vardarbību pret Hērdu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Džonijs Deps jau vairākus gadus tiesājas ar savu bijušo sievu Amberu Hērdu, kura apsūdz aktieri vardarbībā. Vinona Raidere un Vanesa Paradī gatavas pat tiesas priekšā aizstāvēt savu bijušo dzīvesbiedru. 

Džonija Depa bijušās - Vinona Raidere un Vanesa Paradī skaidroja apgalvojumus par vardarbību ģimenē, ko pret Džoniju izvirzījusi viņa bijusī sieva Ambera Hērda. Abas bijušās paziņojušas, ka tas nav iespējams. Dāmas sacīja, ka apgalvojumi ir absolūti šausminoši un neiespējami, jo Deps pret sievietēm nekad nav bijis vardarbīgs vai aizskarošs.

Viņām bija jāsniedz pierādījumi, lai pamatotu 57 gadus vecā aktiera apsūdzību. Viņu liecinieku paziņojumi tika nodoti plašsaziņas līdzekļiem ceturtdien, astotajā tiesas procesa dienā Londonas Karaliskajā tiesā. 

Raidere, kura filmējās kopā ar Depu filmā "Edvards Šķērrocis", sacīja, ka viņas pieredze ar Karību jūras pirātu Depu ir "mežonīgi atšķirīga" nekā to apsūdzībās attēlojusi Hērda.

Raidere, kura 1990. gadu sākumā bija attiecībās ar Depu, savā paziņojumā sacīja: "Es Džoniju pazinu ļoti labi. Mēs četrus gadus bijām kopā un es viņu uzskatīju par labāko draugu un tikpat kā ģimenes locekli."

"Es uzskatu, ka mūsu attiecības ir vienas no nozīmīgākajām manas dzīves attiecībām. Es saprotu, ka ir ļoti svarīgi runāt pēc savas pieredzes. Ņemot vērā manu pieredzi attiecībās ar Depu, kas bija tik mežonīgi atšķirīgas no Amberas attiecībām ar viņu, es biju absolūti satriekta un apjukusi , kad uzklausīju viņam izvirzītās apsūdzības," stāsta Vinona. 

"Ideja, ka viņš ir neticami vardarbīgs cilvēks, ir vistālākā lieta no Džonija, kuru es pazinu un mīlēju," stāsta aktrise.  

Vinona apgalvo, ka Deps nekad nav bijis vardarbīgs, nekad uViņš nekad nav bijis vardarbīgs vai aizskarošs nevienam, ko esmu redzējis.

"Es viņu patiesi un godīgi pazīstu tikai kā patiesi labu cilvēku - neticami mīlošu, ārkārtīgi gādīgu puisi, kurš tik ļoti sargāja mani un es jutos tik ļoti, ļoti droša viņa klātbūtnē," dalās Raidere. 

Paradī, kurai bija 14 gadus ilgas attiecības ar Depu, kuru laikā piedzima divi bērni, sacīja, ka viņa Depu pazīst vairāk nekā 25 gadus un raksturo viņu kā "uzmanīgu, dāsnu un nevardarbīgu cilvēku un tēvu".

"Filmu uzņemšanas laukumos aktieri, režisori un visa trupa viņu dievina, jo viņš ir pazemīgs un ciena visus, kā arī ir viens no labākajiem aktieriem, ko esmu redzējusi," stāsta Paradī. 

Atsaucoties uz Hērdas izteiktajiem apgalvojumiem, Paradī sacīja: "Tas tādā gadījumā nav tas Džonijs, kuru esmu pazinusi, un, balstoties uz savu personīgo pieredzi daudzu gadu garumā, es varu teikt, ka viņš nekad nav bijis vardarbīgs."

Aktrise atzīst, ka briesmīgie apgalvojumi ir patiesi satraucoši, kā arī pieredze rāda, ka tie var nodarīt kaitējumu aktieru karjerai, jo diemžēl cilvēki notic šiem nepatiesajiem faktiem.

Raiderei un Paradī bija paredzēts ierasties tiesā, izmantojot video saiti no viņu mājām Losandželosā un Francijā, bet Depa juridiskā komanda nolēma sniegt tikai tiešas liecības. 

Jau ziņots, ka pirms pāris gadiem Hērda aizpildīja tiesas dokumentus, atsaucot lietu par vardarbību un atsakoties no prasības, ar kuru Depam liegts viņai tuvoties. Abi vienojušies, ka Deps Hērdai maksās septiņus miljonus dolāru. Kopš Hērda pirms gadiem apsūdzēja Depu par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu