Vētra nodarījusi postījumus vienai no NHL sacensību atsākšanas arēnām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Rogers Place" arēna Edmontonā.
"Rogers Place" arēna Edmontonā. Foto: AP/Scanpix

"Rogers Place" arēnai Edmontonā, kas ir viena no divām hallēm, ko NHL izmantos kā sezonas atsākšanas centrus šajā vasarā, ceturtdienas vakarā vētra nodarīja postījumus, ziņo raidorganizācija ESPN.

Paziņojumā "Oilers Entertainment Group" vēsta, ka tiek novērtēti zaudējumi un grupa "šobrīd ir pārliecināta, ka tas nekavēs mūsu plānus un sagatavošanos un ka mēs būsim gatavi uzņemt NHL hokeja atgriešanos".

Rietumu konferences komandām ir plānots doties uz Edmontonu 26.jūlijā, lai sākumā aizvadītu pārbaudes spēles, kas sāksies 28.jūlijā, bet vēlāk no 1.augusta - sezonas spēles. Edmontonā notiks arī konferences fināls un Stenlija kausa izcīņas fināls. Tikmēr Austrumu konferences komandas atsāks sezonu Toronto.

Pēc arēnas vadības sniegtās informācijas ūdens postījumi izpaudās "Forda Halles galapunktā", kas ir foajē pie iebrauktuves, kā arī "dažās citās noplūdēs citās ēkas daļās".

NHL sezonas izšķirīgo spēļu mājvietu skaitu bija sašaurinājusi līdz desmit potenciālajām pilsētām, bet beigās izvēlējās divas Kanādā, kur koronavīruss tiek labāk kontrolēts. Kopš NHL pauzes 12.martā Edmontonā ir bijuši tikai 15 Covid-19 nāves gadījumi.

"Rogers Place" ir tikai četru gadu stāžs. NHL plāno veidot rajonu ap arēnu "olimpiskā ciemata" veidā. Komandas uzturas viesnīcā, kas savienota ar "Rogers Place" un citām viesnīcām. Nav informācijas, vai vētrā cietušas arī viesnīcas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu