Smagā divu automašīnu sadursmē Jūrmalā cieš trīs cilvēki (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Degpunktā

Piektdien, 17. jūlijā, Rīgas ielā Jūrmalā notika smaga divu automašīnu sadursme. Gandrīz taisnā ceļa posmā – pie uzbrauktuves uz Dzintaru pārvada – frontāli saskrējās divas automašīnas. Negadījuma sekas ir smagas, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Pulksten 15 automašīnu satiksme Jūrmalā, Rīgas ielā, burtiski apstājās, jo avarējušie "Nissan" un "Opel" spēkrati daļēji bloķēja ceļu virzienā uz Rīgu. Smago negadījumu izraisīja sarkanā apvidus auto "Nissan" vadītājs, kurš nobrauca no savas joslas un aiztraucās pretimbraucošajā automašīnu kolonā.

Saprotams, ka šādam manevram "Opel" vadītājs nebija gatavs un viņam atlika tikai spiest bremzes pedāli, taču bija jau par vēlu. Avārijas aculiecinieki nekavējoties izsaukuši mediķus.

Uz Rīgas ielu nosūtītas trīs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes. Pirms ārsti varēja sniegt palīdzību savainotajiem, nācās gaidīt ugunsdzēsējus.

Abu automašīnu šoferi un pasažiere no "Opel" ar smagām traumām nonāca mediķu rokās, un visi trīs nekavējoties aizvesti uz slimnīcu. Ņemot vērā vainīgā vadītāja veselības stāvokli, noskaidrot, kas īsti notika un kādēļ notika frontālā sadursme, likumsargiem neizdevās. Aculiecinieki pieļauj, ka vainojama neuzmanība, autovadītāja veselības stāvoklis vai nogurums.

Jāpiebilst, ka garo sastrēgumu un haosu satiksmē radījuši arī šoferi, kuri bremzējuši pie negadījuma vietas un uzskatījuši par savu pienākumu baiso skatu iemūžināt. Vismaz divus no filmētājiem policisti sodījuši.

Likumsargi atgādina, ka līdzīgās situācijās vislabākais, ko darīt, ir uzmanīgi un bez aizkavēšanās pabraukt bīstamajai vietai garām, nelietojot telefonu un nefilmējot notiekošo. Par viedtālruņa lietošanu, braucot pie stūre, var šķirties no 25 līdz pat 160 eiro.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu