Policija ASV "arestē" ķenguru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdienas, 16. jūlija, rītā, policisti Fortloderdeilā, Floridas štatā, aizturējuši kādu neparastu "aizdomās turamo", vēsta aģentūra AP.

Pēc zvana saņemšanas par izbēgušu ķenguru, policistiem izdevās dzīvnieku notvert un ielikt patruļas auto. Somainis nogādāts šķūnī, kur likumsargi tur zirgus.

Entonijs Maciass, kurš apgalvo, ka ir dzīvnieka īpašnieks, pastāstīja laikrakstam "Sun Sentinel", ka cerējis - varēs pārvest savu mājdzīvnieku - Džeku - mājās. Taču policija vīrietim teikusi, ka dzīvnieks netiks atdots, jo Fortloderdeilā nav ķenguriem paredzētu teritoriju.

Maciass esot bijis darbā, kad uzzinājis par Džeka izbēgšanu.

"Es nesu ārā atkritumus un līdz galam neaizvēru vārtus," sacīja vīrietis. "Viņš laikam tos atspēra vaļā."

Džeks tika pamanīts ap plkst. 9.30 apmēram kvartālu no Maciasa mājām. Policisti ķenguru izsekoja aptuveni trīs kvartālus pirms notveršanas.

Maciass sacīja, ka Džeku dabūjis pirms apmēram četriem mēnešiem no kāda vīrieša, kurš pārvācies un dzīvnieku vairs nav gribējis. Maciasam ir arī suns vārdā Makss.

"Viņi mīl viens otru," stāstīja vīrietis. "Viņi kopā skraida un spēlējas."

Varasiestādēm nav skaidrs, kur Džeks nonāks. Maciass sacīja, ka viņam esot draugi Palmbīčas apgabalā, kuriem atļauts turēt ķengurus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu