Septembrī gaidāma UFC supercīņa starp Adesanju un Kostu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) fani jau sen gaidīja dueli starp pašreizējo čempionu vidējā svara kategorijas divīzijā (līdz 83,9 kilogramiem) Izraelu Adesanju un Paulo Kostu. Daudzi mediji vēsta, ka duelis paredzēts 19.septembrī "UFC 253" cīņu šovā.

Viens no uzticamākajiem UFC apskatniekiem Ariels Helvani savā "Twitter" profilā apstiprināja šīs ziņas.

Brazīlietim Kostam duelis ar čempionu bija paredzēts jau martā, bet cīkstonis pilnībā nebija atlabis traumas. Tā vietā jaunzēlandietis Adesanja cīnījās pret kubieti Joelu Romero - "UFC 248", kur veiksmīgi aizstāvēja savu titulu.

Šī būs otrā reize, kad vīriešu kategorijā par UFC titulu cīnīsies divi cīkstoņi, kas iepriekš nav izjutuši zaudējuma garšu.

Pirmā reize bija 2008. gadā, kad amerikānis Rašads Evanss aizstāvēja titulu svara kategorijā līdz 93 kilogramiem. Viņš "UFC 98" šovā uzvarēja cīņā pret Brazīlijas cīkstoni Lioto Mačidu.

Iepriekš abas sporta zvaigznes Adesanja un Kosta jau ir apmainījušās ar "laipnībām savā starpā". Labs stāts ir šai cīņai. Daudzi šī sporta apskatnieki atzīst, ka nav sajūta, ka šis būtu safabricēts, lai piesaistītu auditoriju. Visticamāk, abi jauktās cīņas mākslas sportisti neapskausies pēc cīņas.

Adesanjas statistika ir 19 uzvaras un neviens zaudējums. Kostas bilance MMA ir 13 uzvaras un arī nav zaudētu cīņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu