Video ⟩ Arī citi "Atriebēji" slavē drosmīgo sešgadnieku, kurš no suņa izglāba māsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Daunijs juniors un Toms Holands
Roberts Daunijs juniors un Toms Holands Foto: AP/Reuters/Scanpix/Apollo kolāža

Drosmīgo sešgadnieku, kuru paslavējis pats Kapteinis Amerika jeb Kriss Evans, nu cildinājuši vēl divi "Atriebēji" - Dzelzs vīrs un Zirnekļcilvēks.

Bridžera tante Nikola Volkera piektdien, 17. jūlijā, publicēja video, kurā zēnu uzrunā Dzelzs vīra lomas atveidotājs Roberts Daunijs juniors.

"Bridžer, tu esi rokzvaigzne," sacīja aktieris. "Mani sauc Roberts Daunijs juniors, es spēlēju Toniju, kas mani padara par senu Kapteiņa draugu," viņš turpināja, atsaucoties uz Evansa publicēto video.

"Piezvani man savā nākamajā dzimšanas dienā. Man tev ir kaut kas īpašs," sacīja Daunijs juniors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Video beigās redzams, kā Bridžera sejā, reaģējot uz redzēto, uzplaukst smaids. Video aprakstā gan Volkera pieminēja, ka nesen atzīmējuši zēna dzimšanas dienu, "tāpēc paies kāds laiciņš, līdz mēs uzzināsim, kāds ir pārsteigums".

Dienu iepriekš Bridžeru pārsteidza vēl viens "supervaronis" - Zirnekļcilvēka lomas atveidotājs Toms Holands, kurš ar zēnu sarunājās videozvanā.

"Es dzirdēju tavu stāstu un gribēju pateikt, ka tu esi ļoti drosmīgs, draudziņ, un mēs visi ar tevi ļoti lepojamies," sacīja Holands. "Tavai mazajai māsai ir ļoti paveicies, ka viņai ir kāds kā tu. Tas, ko tu izdarīji, nav viegli, un tev vajadzētu būt lepnam".

Aktieris vaicāja, kurš ir Bridžera mīļākais Atriebējs, bet mazais fans bija pārāk sakautrējis, lai atbildētu. Viņa ģimene apstiprināja, ka tas ir Zirnekļcilvēks, kura džemperis redzams zēnam mugurā.

"Mēs filmēsim trešo "Zirnekļcilvēku", un, ja tu kādreiz gribi atnākt uz filmēšanas laukumu un redzēt klātienē Zirnekļcilvēka kostīmu, un atpūsties ar mums, tu vienmēr būsi gaidīts viesis," sacīja Holands.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Portāls "Apollo" jau rakstīja, ka sešgadīgais Bridžers Vokers kļuvis par īstu varoni un sociālo tīklu zvaigzni pēc tam, kad izglābis savu mazo māsu no suņa uzbrukuma.

9. jūlijā Bridžers izglāba savu četrus gadus veco māsu, kurai bija uzbrucis vienu gadu vecs vācu aitu suņa jauktenis. Aizstāvot mazo māsu, zēns tika pamatīgi sakosts.

Zēnam tika veikta divu stundu ilga operācija, kā rezultātā, lai saglābtu Bridžera seju, mediķiem nācās uzlikt 90 šuves.

Zēna drosmi jau paslavējusi aktrise Anna Hetaveja un aktieris Kriss Evanss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu