"Ceru, ka pasaule viņu atkal ieraudzīs." Šūmahera draugs komentē bijušā pilota veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žans Tods un Mihaels Šūmahers
Žans Tods un Mihaels Šūmahers Foto: AP/Scanpix

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods sarunā ar "Dailymail" komentējis bijušā kolēģa Mihaela Šūmahera veselības stāvokli.

Tods un Šūmahers, pārstāvot "Ferrari" vienību, bija teju nepārspējams tandēms. Abi motoru sporta giganti savas sadarbības gaitā kļuva arī par ļoti tuviem draugiem. Tieši Tods 2018. gadā atklāja, ka kopā ar leģendāro pilotu ir noskatījies F-1 sacīkstes.

Šoreiz Tods atklājis, ka joprojām turpina satikt savu draugu un cer uz bijušā pilota progresu: "Aizvadītajā nedēļā atkal satiku Mihaelu. Viņš cīnās. Ceru, ka pasaule viņu atkal ieraudzīs. Tieši šī mērķa virzienā viņš un viņa ģimene strādā."

Tāpat FIA prezidents atklāja savas domas jautājumā par to, vai Luisam Hamiltonam ir izdevies apsteigt Šūmaheru un pārņemt visu laiku labākā pilota titulu.

"Pēc negadījuma, ko pārcieta Mihaels, vai tas, ka Luiss uzvarēs vairāk, ir no svara," vaicāja Tods.

Pēc šaušalīgā kritiena 2013. gada nogalē par leģendārā pilota veselības stāvokli ir bijusi pieejama ierobežota intervija. Daudzi pilota un viņa ģimenes draugi ir uzsvēruši, ka ciena Šūmahera tuvinieku vēlmi informāciju par bijušā sportista veselības stāvokli paturēt noslēpumā.

Vēl jūnijā bija plānots, ka Šūmaheram tiks veikta atkārtota cilmju šūnu terapija, bet Covid-19 radīto draudu dēļ tā pagaidām ir atlikta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu