Igors Nikolajevs sadusmo fanus ar lidojumu privātajā lidmašīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālo tīklu lietotājus pamatīgi sadusmojusi jaunākā Krievijas komponista Igora Nikolajeva fotogrāfija, kurā viņš ar ģimeni privātajā lidmašīnā šķietami devies atpūtā uz kādu citu valsti. 

60 gadus vecais Nikolajevs, neskatoties uz Covid-19 pandēmiju, devās atvaļinājumā kopā ar ģimeni. Tam viņš izvēlējās visai dārgu ceļošanas veidu. 

Komponists saviem faniem dalījās ar ģimenes foto, kas uzņemts privātajā lidmašīnā. Foto redzams pats komponists, viņa četrus gadus vecā meita Veronika un viņa sieva Jūlija. 

"Maza lidmašīna pārvadā mazu, bet ļoti draudzīgu ģimeni. Lidojam!" komponists rakstīja pie foto, nenorādot, kurp devies atvaļinājumā. 

Daži ierosināja, ka Nikolajevs ar ģimeni aizlidojis uz ASV, kur viņam ir nekustamais īpašums, bet citi gan noraidīja šo ideju, rakstot, ka šāda lidmašīna diez vai var lidot virs okeāna. 

Turklāt tikai retais spēja priecāties par komponistu un viņa ģimeni - lielākā daļa Nikolajevam ieteica būt pieticīgākam. 

Mūziķa privātais lidojums izraisīja sašutumu, ņemot vērā nesenos Krievijas šovbiznesa pārstāvju paziņojumus par to, kādas finansiālās grūtības viņiem nākas piedzīvot Covid-19 ierobežojumu dēļ. 

"Un mūziķi sūdzējās, ka ir palikuši bez darba...", "Citiem nepietiek naudas maizei, bet jūs pozējat privātajā lidmašīnā", "Protams, jums esot grūtības, bet strādājam mēs!" - bija daži no sašutušo ļaužu komentāriem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu