Jauns sirdsāķītis? Juta Valdmane sociālajos tīklos ļaujas flirtam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen tapa zināms, ka šķiras viens no pašmāju simpātiskākajiem fitnesa pāriem un ceļojumu entuziastiem Juta un Gints Valdmaņi. Pēdējā laikā Juta manīta koķetējot sociālajos tīklos ar, iespējams, jaunu sirdsāķīti. 

Nesen vietnē "Instagram" manīta koķeta komentāru apmaiņa pie fotogrāfijām starp Jutu Valdmani un kādu kungu vārda Juris Kupris. Juta pie kādas no Jura fotogrāfijām, kurās redzams gan viņš, gan gards ēdiens, komentējusi "hungry", kas latviski nozīmē "izsalkusi", pievienojot ierakstam sirsniņas emocijikonu.  

Pie kādas no Jutas fotogrāfijām, kurā viņa redzama viena gozējoties baseinā, noslēpumainais Juris angļu valodā rakstīja: "Varētu būt labāk!", uz ko Juta atbildējusi ar: "Pavisam drīz, runčuk!", ļaujot noprast, ka abiem gaidāma kāda tikšanās.

Juta un Juris pauž savas emocijas arī ar sirds ikonas komentāru palīdzību, regulāri tās atstājot viens pie otra fotogrāfijām. 

Savukārt vēl pie kāda foto Juris priecājies, ka Juta izskatās ļoti laimīga, uz ko viņa atbildēja: "Laimīgākā, kāda esmu jebkad bijusi!", sūtot vīrietim vairākas sirsniņas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t complain ? #lifeisgood

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No one goes hungry with a Kupris....

A post shared by ᏠURIᎦ KUᎮRIᎦ (@juriskupris) on

Pēc Jura publicētajām fotogrāfijām var spriest, ka viņš jau ilgāku laiku pavada ASV. Nekādu oficiālu paziņojumu par iespējamām Jutas jaunajām attiecībām gan nav. 

Foto: Instagram/ jutavaldmane
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu