"Comedy Woman" zvaigzne atklāti par vardarbību no vīra puses: Bija smadzeņu satricinājums, lauzta kāja (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Komiķe un aktrise Marina Fedunkiva nesen viesojās sarunu raidījumā "Alena, sasodīts!" ("АЛЁНА, БЛИН!"- krievu val.), kurā atklāti pastāstīja, kā ģimenē kļuvusi par vardarbības upuri, vēsta portāls "RusTvnet". 

Marina kopā ar savu pirmo vīru nodzīvoja 12 gadus. Viņa atzīmē, ka galvenais viņu šķiršanās iemesls bija greizsirdība. Tad aktrise sāka darbu kā komiķe, viņai nācās daudz ceļot. Prombūtnes laikā viņas vīrs sāka viņu krāpt, un Marina to uzzināja. Ātri vien viņa sakravāja mantas un aizgāja no šī vīrieša. 

"Tur bija viss. Viņš arī sāka dzert. Viņš bija intelektuālis, kurš gan burtiski, gan pārnestā nozīmē nestāv uz kājām," viņa paskaidroja.

Aktrise domā, ka viņš bija greizsirdīgs viņas panākumu dēļ. Pēc šķiršanās vīrietis uzskatīja, ka Marinas karjera ir vainojama viņu laulības sabrukumā. Otrā laulība bija vēl sliktāka. Otrais vīrs Fedunkivu izmantoja. 

"Man vajadzēja aiziet agrāk. 13 gadus es dzīvoju ar narkomānu," caur asarām sacīja Marina. Protams, viņa vīrieti mīlēja un mēģināja glābt. Marina nesaprata, cik tas ir nopietni, jo viņai tajā laikā nebija nekādas izpratnes par narkomāniju.

"Es viņu ļoti mīlēju," piebilst Fedunkiva.

Marina uzskatīja, ka bez viņas vīrs pazudīs. Aktrise atzīmēja, ka viņa ir spītīga un vēlējās viņu glābt. Vīrietis ne tikai lietoja visa veida narkotikas, bet arī dzēra. Viņš zaga naudu un sita viņu.

"Es neaizbraucu, viņš lūdza piedošanu. Es centos saprast. Tas tika periodiski atkārtots," Marina atceras.

Tajā laikā viņa jau bija pazīstama pietiekami plašai auditorijai. Sievietei bija kauns vērsties tiesībsargājošās iestādēs. Fedunkivai nebija neviena, kas varētu viņu pasargāt. Aktrise stāsta, ka vairs nemaz neatceroties, ko viņa darījusi lietas labā. 

"Bija smadzeņu satricinājums, salauzta kāja," atzina aktrise. Marina mēģināja to slēpt. Aktrise teica, ka pati nokrita vai viņai kāds uz ielas iesita. Galu galā cilvēki komiķi uztvēra kā veiksmīgu un jautru personu.

"Man tiešām bija patiesi kauns un tad nobijos, kad viņš teica, ka nogalinās mani," Marina caur asarām stāstīja.

Pēc tam, kad vīrs Marinai salauza kāju, viņa savāca mantas un devās uz Maskavu. Fedunkiva devās tūrē ar lauztu kāju.

Marina lēmumu pamest savu narkomānu vīru pieņēma jau sen, taču apstākļi viņai neļāva. Fedunkivai bija labas attiecībās ar viņa vecākiem. Vīratēvam tika veikta operācija, un vīramātei bija onkoloģiska slimība. Fedunkiva saprata, ka viņas vīrs nogalinās savus vecākus.

"Man bija vieglāk pateikt, ka es piedzēros un sakāvos, nekā pateikt, ka vīrietis mani sita," uzsvēra Marina.

Tāpat kā pirmais dzīvesbiedrs, arī otrais uzskatīja, ka notikušajā vainojama pati Marina. Tagad aktrise saprot, ka ieguvusi šādu cilvēkus sev blakus, jo viņai bija maza dzīves un attiecību pieredze.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu