"Viņš mums piedāvāja labu attīstības plānu." Savickis skaidro "Dinamo" galvenā trenera izvēli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Publicitātes foto

Komentārus par Pētera Skudras iecelšanu Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatā sniedzis kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, vēsta "Sport24".

Kā zināms Skudra Rīgas "Dinamo" galvenā trenera kandidātu lokā bija jau ilgāku laiku. Tagad, kad ir atrisinājies kluba jautājums ar ģenerālsponsoru, latviešu speciālists oficiāli ir kļuvis par Rīgas kluba galveno treneri.

Komentārus par galvenā trenera izvēli sniedzis Juris Savickis.

"Mēs Skudras kandidatūru izvēlējāmies, jo viņš Pēteris ir izcils treneris. Tikai tāpēc. Mēs ceram, ka viņš šajos grūtajos laikos palīdzēs Rīgas "Dinamo". Kāpēc tik ilgi pieņēmām lēmumu galvenā trenera jautājumā? Šeit ir daudz aspektu, tai skaitā līgumi ar sponsoriem. Jūs taču nevarat apsolīt trenerim līgumu, ja nav vienošanās ar sponsoriem," sacīja Savickis.

"Viņš [Skudra] mums piedāvāja labu attīstības plānu. Mums tas patika," nobeigumā sacīja Savickis.

Iepriekšējā darba vieta 47 gadus vecajam Skudram bija Čeļabinskas "Traktor" komandu, kuru viņš vadīja septiņus mēnešus un novembrī tika atbrīvots no amata.

Pirms tam viņš piecas sezonas vadīja Ņižnijnovgorodas "Torpedo", katru gadu vienībai sasniedzot Gagarina kausa izcīņu. Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas "Sibirj" un Čerepovecas "Severstaļ" vienībās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu