"Mēs taču visi zinām, kas ir Konors." UFC čempions nievājoši izteicies par Makgregoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Kamaru Usmans
Konors Makgregors un Kamaru Usmans Foto: AFP, Reuters/ Scanpix/ Apollo kolāža

Sarunā ar "TMZ Sports" UFC 77 kilogramu svara kategorijas čempions Kamaru Usmans atklāja, ka ir bijis gatavs aizvadīt cīņu ar slaveno Konoru Makgregoru, bet no īra neesot saņēmis atbildi.

"UFC 251" cīņu vakara galvenajā duelī Usmans izcīnīja pārliecinošu uzvaru par UFC "sliktā puiša" jostas īpašnieku Horhi Masvidālu. Oriģināli Usmana pretinieks bija Gilberts Bērnss, kurš neilgi pirms pašas cīņas inficējās ar Covid-19.

Bērnsu sešas dienas pirms minētās cīņas aizstāja Horhe Masvidāls. Usmans atklāj, ka cīņā par 77 kilogramu divīzijas titulu viņam bijis vēl viens potenciāls pretinieks. 

"Es Konoram piedāvāju iespēju cīnīties par titulu, bet no viņa nometnes bija tikai klusums. Ja Konors vēlas runāt par mani, tad, lai viņš nāk un cīnās. Makgregora cīņa nav iespējama, jo mēs taču visi zinām, kas ir Konors." sacīja Usmans.

Sarunas turpinājumā 77 kilogramu divīzijas čempions kritizēja Makgregora pretinieku izvēli, kad viņš cīņas aizvada šajā svara kategorijā: "Vienīgie gadījumi, kad Makgregors ir gatavs cīņas aizvadīt 77 kilogramu divīzijā, ir tad, kad viņš var izvēlēties vieglā svara cīkstoņus ar divciparu zaudējumiem. Tādā veidā viņam nav jāmet svars, lai cīnītos vieglajā svarā."

Ar vieglā svara divīzijas cīkstoņiem Usmans bija domājis Neitu Diazu (14 zaudējumi profesionālajā karjerā) un Donaldu "Kovboju" Seroni (15 neveiksmes).

"Ja Konors vēlas kārtīgu 77 kilogramu svara kategorijas cīkstoni, viņš zina, kurš ir šīs divīzijas karalis. Es nekur nepazudīšu. Esmu šeit," nobeigumā sacīja Usmans.

Lai gan Makgregors oficiāli ir paziņojis par karjeras noslēgšanu, jaukto cīņas mākslu (MMA) sabiedrībā daudzi uzskata, ka īrs "cimdus uz nagliņas" vēl pilnībā nav pakāris. Tiesa, UFC prezidents Deina Vaits turpina uzsvērt, ka Makgregors karjeru ir noslēdzis. Sarunā ar "Yahoo" Vaitam tika jautāts par īra potenciālo cīņu ar Masvidālu, uz ko UFC prezidents atbildēja pavisam vienkārši: "Konors ir beidzis karjeru."

Usmans profesionālās karjeras laikā ir izcēlies ar 17 uzvarām un tikai vienu neveiksmi, kamēr Makgregora "kontā" ir 22 uzvaras un četri zaudējumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu