Video ⟩ Jaunieši nerro likumsargus un VP auto izmanto alkohola ieliešanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielu ažiotāžu izraisījis kāds video vietnē "TikTok". Ierakstā redzams, kā Valsts policijas mašīnas bagāžnieka tiek uzliktas glāzītes un tajās tiek liets alkohols, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Glāzīšu uzlikšanu uz bagāžnieka pavada iesaistīto personu smiekli. Kā arī retorisks jautājums: "Varbūt pabraukāties ar to Škodu?"

Raidījuma "Bez Tabu" rīcībā esoša informācija liecina, ka video jūlija pirmajā nedēļas nogalēs uzfilmēts Rumbulas lidlaukā.

Valsts policija reaģējusi uz publicēto video un nolēmusi uzsākt video redzamo personu meklēšanu.

"Tam visam jāliek gals. Ar mūsu klātbūtni mēs ar laiku mazinām likumpārkāpumu skaitu. Mēs neatturam jauniešu ierašanos minētajā vietā, lai atpūstos, baudītu dabu. Tajā vakarā viena no personām likumsargu priekšā klaji izrādīja huligāniskas darbības," raidījumam norādīja Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško.

"Darbinieki veica tās personas aizturēšanu. Lidlaukā brīvdienās vienlaicīgi atrodas 500-1000 cilvēki. Tanī mirklī darbinieks, kurš uzraudzīja spēkratu, pamanīja šo pārkāpumu, ka viens no jauniešiem uz automašīnas aizmugurējā pārsega uzliek glāzes."

Staško pastāstīja, ka glāzītes momentā tika novāktas. "Tajā brīdī persona netika aizturēta, jo tajā brīdī prioritāte bija aizturēt personu, kura veica huligāniskas darbības. Izanalizējot video materiālus, mēs mēģināsim identificēt konkrēto personu un arī saukt pie atbildības."

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu