Skandāls ⟩ Kanje Vests prezidenta vēlēšanu karstumā "Twitter" metas virsū sievai Kimai Kardašjanai un viņas ģimenei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

Reperis Kanje Vests pirmdienas pievakarē vietnē "Twitter" izraisījis pamatīgu skandālu, nomelnojot sievu Kimu Kardašjanu un viņas māti Krisu Dženneri.

Kanje Vests pēdējā laikā izpelnījies lielu publicitāti sakarā ar pieteikšanos ASV prezidenta vēlēšanām. Pēc tam Vests dusmas izgāzis pār savu ģimeni vietnē "Twitter". 

"Krisa, nespēlējies ar mani. Tu nedrīksti atrasties manu bērnu tuvumā. Tu mēģināji mani iespundēt," rakstīja reperis.

Atsaucoties uz seksa ierakstu, kuru uzņēma Kima ar savu toreizējo draugu Reju 2007. gadā, Kanje rakstīja: "Bērni man ir pirmajā vietā un es darīju visu, lai Nortas māte nekad nepārdotu savu seksa ierakstu."

"Es lūdzu Dievu, lai Nortas mamma nefotogrāfētos žurnālam "Playboy", tas tagad jau ir Dieva ziņā. Es esmu laukos, nāciet un savāciet mani, ja varat," reperis turpināja. 

Vests apsūdzēja savu sievu Kimu, rakstot: "Viņa atveda ārstu pie manis, lai tas mani aizvestu pie cita ārsta un iespundētu."

Tad, šķietami atsaucoties uz Dienvidāfrikas līderi Nelsonu Mandelu, kurš 27 gadus pavadīja cietumā par nodevību pirms kļūšanas par valsts pirmo melnādaino prezidentu, viņš tvītā sacīja: "Ja es tikšu ieslodzīts kā, piemēram, Mandela, tad jūs visi zināsiet kāpēc."

"Krisa un Kima man tagad zvana," viņš rakstīja, pirms dalījās ar ekrānuzņēmumu īsziņai, kuru viņš it kā esot nosūtījis savai sievasmātei. "Šeit Kanje. Vai esi gatava runāt tagad vai joprojām izvairies no maniem zvaniem?"

Pēc mirkļa Kanje ietvītoja fotogrāfiju, kurā redzamas visas viņa atvases. Zem attēla viņš rakstīja: "Neviens no maniem bērniem nepozēs žurnālam "Playboy". Nekad."

Kanjes čivināšana "Twitter" notiek viņa pašreizējās prezidenta kampaņas laikā. Svētdien, 19. jūlijā, Vests sarīkoja savu pirmo kampaņas mītiņu Dienvidkarolīnā, kura laikā caur asarām viņš atzina, ka bija gatavs izbeigt Kimas grūtniecību.

"Tātad, pat ja mana sieva šķirtos no manis pēc šīs runas, viņa dzemdēja Nortu pasaulē pat tad, kad es to negribēju. Viņa pasargāja šo bērnu," uzrunā sacīja Vests. 

Pārim tuvu stāvoši avoti norādīja, ka Kardašjana pēc Vesta skandalozajiem izteikumiem par viņas pirmo grūtniecību vēloties pārtraukt laulību, tādēļ Kanje veltījis viņai un savai sievasmātei tik niknus ierakstus "Twitter". 

Kardašjanu-Dženeru ģimenes locekļi nav publiski komentējuši viņa jaunākās piezīmes. Kanje jau ir izdzēsis gandrīz visus publicētos ierakstus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu