Ieva Adamss izlēmusi šķirties no vīra, tomēr beigās pārdomājusi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ieva Adamss
Ieva Adamss Foto: Zilgma Kukle/LETA

Uzņēmēja, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Lejiņa jeb Ieva Adamss, kura savulaik bija pazīstama kā “radiogeiša”, ārkārtas situācijas laikā bija izlēmusi šķirties no sava vīra, bet vēlāk tomēr pārdomāja, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Adamss jau astoņus gadus ir precējusies ar uzņēmēju Arni Lejiņu, tomēr pēdējais gads abu laulībā radiogeišu nav apmierinājis. 

"Tā nu nonācu līdz domai - tā, kā ir tagad, mani vairs neapmierina, ir jāšķiras. Kādu laiku cerēju, ka ar bizošanu apkārt izraisīšu vīrā kādas emocijas, vismaz greizsirdību, bet viņš visbiežāk pat nepamanīja, ka esmu izgājusi no mājām. Palika pēdējā cerība, ka šķiršanos gan viņš pamanīs," izdevumam skaidroja Adamss. 

Pēc tam, kad Adamss jau gribējusi pārdot abu dzīvokli, sākusies ārkārtas situācija, kuras laikā sieviete pievērsusies meditācijai un elpošanas vingrinājumiem, kas ļāvis viņai "sakārtot galvu".

"Tas, ko esmu izdarījusi ar savu apziņu šo pēdējo triju mēnešu laikā, ir novedis pie tā, ka vakar vīrs atbrauca pie manis uz laukiem, nostājās uz viena ceļa un uzvilka man gredzenu atpakaļ pirkstā, apliecinot savu mīlestību. Neesmu ar viņu runājusi vai skaidrojusi attiecības, neesmu izmantojusi kādus manipulāciju trikus vai citas sievietēm raksturīgas lietas. Tikai un vienīgi padarbojos ar sevi, pat 120 kilometru attālumā tas nostrādāja!" teic sieviete. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu