Uz Vidzemes šosejas uzliesmo un pēc brīža uzsprāgst motocikls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par to, ka neliels defekts var izvērsties katastrofā, piektdien, 17. jūlijā, pārliecinājās kāds motocikla vadītājs uz Vidzemes šosejas. Proti, viņa braucamais pēkšņi sāka kūpēt un nekas cits neatlika kā stāties šosejas malā, vēstī raidījums "Degpunktā".

"Vienkārši - braucot aizdegās zem kājām. Iznāca liesma, bremzēju, nokritu. Degvielas šļauciņa vai kaut kas tamlīdzīgs acīmredzot," stāsta nodegušā motocikla saimnieks Atis.

Acumirklī notikuma vietā piestāja garāmbraucēji, kas steidza Atim palīdzēt. Vīrietis jūtas pateicīgs, ka cilvēki nepalika vienaldzīgi. Dažiem automašīnās bija ugunsdzēšamie aparāti, kurus Atis mēģināja likt lietā.

"Bail, protams, bija iet klāt, jo viņš dega ar lielu liesmu. Es gāju pats, bet biju tikko iepildījis degvielu, bija pilna bāka, un sapratu, ka arī man pašam bail iet. Bet nebija arī variantu nodzēst. Pirmajā brīdī varbūt likās, ka var, bet nu tur jau vairs nebija...Noliku malā ugunsdzēšamo, lai viņš tur pūš, un tad arī uzsprāga bāka; aizgāja riktīgs mākonis. Tā kā labi vien bija, ka negāja neviens viņu dzēst," - tā Atis. 

Kad ieradās ugunsdzēsēji, BMW motocikls joprojām dega. Speciālistiem raiti izdevās ugunsgrēku likvidēt. Atis, par laimi, nekādus ievainojumus neguva, taču notikušais nervus gan pakutināja.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu