Rīgas "Dinamo" nāk klajā ar jaunu logo un vizuālo identitāti (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau aizvadītajā nedēļā Rīgas "Dinamo" saviem faniem sagādāja intrigu, savā mājas lapā ievietojot atskaites taimeri. Tagad gaidīšana ir beigusies un līdzjutējiem ir iespējams iepazīties ar atskaites laikā glabāto noslēpumu.

Jau iepriekš fanu vidū izcēlās spekulācijas par iespējamu Rīgas "Dinamo" vizuālās identitātes maiņu. Prognozes izrādījās pareizas, jo Rīgas klubs nāca klajā gan ar jaunu logo, gan citiem vizuālajiem aspektiem.

Foto: DINAMO RIGA

Video prezentācijā ar uzrunu kluba līdzjutējiem nāca klajā padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, kā arī jaunos formas tērpus demonstrēja ilggadējie dinamieši Gints Meija un Kristaps Sotnieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

"Ideja radās kolektīvā. Starp "Dinamo" spēlētājiem. Mēs izveidojām darba grupu, kurā ietilpa arī spēlētāji. Tika pieaicināti vietējie un ārvalstu dizaineri. Lūk arī redzat darba rezultātu," par jaunā logo un formas tērpu izstrādi stāstīja Savickis.

Meijas un Sotnieka iekļaušana jaunās vizuālās identitātes prezentācijas video liek noprast, ka pieredzējušie veterāni Rīgas "Dinamo" pārstāvēs arī nākamgad.

Pirmdien oficiāli tika apstiprināts, ka Rīgas klubu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 13. sezonā vadīs pašmāju speciālists Pēteris Skudra.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu