Pārtikas produkti, kas palīdzēs cīņā ar jūras slimību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Spāņu dietologi Fatima Branko un Nuria Monfoleda uzskaitījuši pārtikas produktus, kuri palīdzēs cīņā ar jūras slimību, vēsta portāls "Express Newspaper".

"Ja tev ceļojot paliek nelabi, tad vajadzētu ēst kraukšķīgus ēdienus. Tas nenozīmē, ka reibonis vai nelabums izzudīs pavisam, bet noteikti būs vieglāk," stāsta dietoloģe Branko.

Dietologi rīsus uzskata par pirmo un vislabāko veidu, kā apkarot jūras slimību, skaidrojot, ka šis diezgan smagais un blīvais ēdiens nogulsnējas kuņģa apakšējā daļā un novērš vemšanu.

Otrais iedarbīgākais palīglīdzeklis ir ābols. Tas ne tikai apmierinās izsalkumu, bet to ir ļoti viegli paņemt līdzi garos pārbraucienos, kuros varētu palikt slikti. 

Trešajā vietā dietologi ierindoja zemesriekstus. Īsos pārbraucienos vajadzētu pavisam izvairīties no ēšanas, taču ja tas neizdodas, tad zemesrieksti ir īstais produkts, kas nepadarīs situāciju sliktāku. 

Ja pa ceļam rodas izsalkuma sajūta, tad dietologi iesaka ēst vistas gaļu un nesālītu sieru. 

Papildus iepriekš minētajam, dietologi iesaka dzert spēcīgu ingvera tēju, kas var palīdzēt sliktas dūšas gadījumā. Cilvēkiem, kuri cieš no jūras slimības noteikti pirms ceļa jāizvairās no trekna, sāļa un salda ēdiena. Eksperti aicina bieži nelietot smaržas - intensīva obsesīva smaka ātri vien var izraisīt nelabumu.

Nolieciet tālruni vai grāmatu malā, paskatieties uz priekšu un izbaudiet ceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu