Foto ⟩ Tiek pārdota Britnijas Spīrsas greznā villa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: realtor.com / AFP/ Scanpix

Kamēr fani no visas pasaules cenšas glābt popdīvu Britniju Spīrsu, nekustamo īpašumu tirgū ir nonākusi viņas lolotā Losandželosas villa, kuru popzvaigzne iegādājusies neilgi pēc skandalozās šķiršanās no Kevina Federlaina 2007. gadā. 

Britnija Spīrsa Vidusjūras apkaimes stilā ieturēto villu iegādājās nelaimīgajā 2007. gadā, kad zvaigzne pārdzīvoja personīgo krīzi - tolaik dziedātāja ar skaļu skandālu izšķīrās no savu bērnu tēva, dejotāja Kevina Federlaina un nonāca preses redzeslokā pēc tam, kad pašrocīgi sev noskuva matus.

Tolaik Britnija mājokli iegādājās par 6,8 miljoniem ASV dolāru, bet jau 2012. gadā Spīrsa villu pārdevusi par 4,3 miljoniem ASV dolāriem. Nu arī nākamie mājas īpašnieki ir nolēmuši tikt vaļā no nama - tas tirgū nonācis jau 2018. gadā ar cenu 9,5 miljoni, tomēr līdz šim villu nav izdevies pārdot un tās tirgus vērtība šajā laikā ir kritusies. Patlaban to ir iespējams iegādāties par 7,5 miljoniem ASV dolāru, vēsta portāls "Washington Post". 

725 kvadrātmetrus plašā ēka sastāv no sešām guļamistabām, septiņām vannasistabām, milzīgas saimnieku guļamistabas ar privāto vannasistabu otrajā stāvā. Teju katra guļamistaba ir aprīkota ar nelielu balkonu. Mājoklī īpaši izceļas pagalms un terase, kuru apvij gadiem ilgi audzētas efejas un citi vīteņaugi. Saprotams, ka zvaigznes villa neiztiek arī bez iespaidīga peldbaseina pagalmā, kinozāles un plaša dārza. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu