Video ⟩ Dzelzs vēl nerūsē - Maiks Taisons turpina priecēt fanus ar lielisku fizisko formu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons, kurš ir pazīstams arī ar iesauku Dzelzs Maiks, jau ilgāku laiku boksa sabiedrībā raisa spekulācijas par savu atgriešanos boksa ringā. Kamēr boksera pretinieks un atgriešanās cīņas datums vēl nav zināms, Taisons fanus priecē ar video no treniņprocesa.

Kārtējo reizi 54 gadus vecais Dzelzs Maiks ir faniem licis noprast, ka šobrīd ir lieliskā fiziskā formā un ir gatavs atgriezties ringā. Lai gan boksa sabiedrībā virmo spekulācijas par to, ka Taisona atgriešanās cīņa varētu būt arī profesionālā līmenī, pats Dzelzs Maiks sākotnēji uzsvēra, ka ringā vēlas atgriezties labdarības un paraugdemonstrējuma cīņu dēļ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Savas karjeras laikā amerikānis aizvadīja 58 cīņas, kurās guva 50 uzvaras (44 ar nokautu). Viņš piedzīvoja sešus zaudējumus, bet divas cīņas atzītas par nenotikušām. 

Kā jau minēts, iepriekš izskanēja informācija, ka viņš labdarības vārdā grasās aizvadīt trīs cīņas. Iespējams, Taisons vienā no tām tiksies ar Evanderu Holifīldu, kurš arī atsācis boksa nodarbības. 

Taisons ir visu laiku jaunākais bokseris, kurš kļuvis par pasaules čempionu smagsvaros. Viņam tas izdevās 20 gadu, četru mēnešu un 22 dienu vecumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu