Šķēpmetējs Rolands Štrobinders iedzīvojies savainojumā un nevarēs piedalīties tuvākajās sacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Viens no vadošajiem Latvijas šķēpmetējiem Rolands Štrobinders neliela savainojuma dēļ nevarēs piedalīties sacensībās apmēram trīs nedēļas, sarunā ar LETA apliecināja Štrobinders.

Savainojums tika gūts "Sportland" kausa sacensībās sestdien, kurās šķēpraidis ar 75,12 metru tālu raidījumu pirmajā mēģinājumā uzvarēja, sasniedzot otru augstvērtīgāko rezultātu visu sacensību disciplīnu dalībnieku vidū.

"Nedaudz iestiepu vai ieplēsu vēdera muskuli virs cirkšņa," precizē sportists, piebilstot, ka nekāda smagā trauma nav.

"Savainoju muskuli "Sportland" kausa otrajā metienā," precizē Štrobinders. "Veicu krustsoli, un tajā brīdī kaut kas ieķērās. Jutu, ka nav labi, un pārējos metienus izlaidu."

"Vakar izgāju ultrasonogrāfiju, un Latvijas Olimpiskās vienības ārste Līga Cīrule teica, ka jāizlaiž būs apmēram trīs nedēļas, taču jau pēc nedēļas varu sākt trenēties un vērot, kā uzvedas savainotais muskulis," optimisma pilns ir sportists.

Šosezon Štrobindera labākais rezultāts pagaidām ir tieši 77 metri, kas sasniegti sacensībās Lahti un šosezon dod 27.vietu Eiropas labāko šķēpmetēju sarakstā. Augstajā piektajā vietā ar Ziemeļigaunijas miestiņā sasniegtajiem 81,67 metriem ir cits Latvijas šķēpraidis Gatis Čakšs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu