"Iespējams, ka Rīgas "Dinamo" atkal cīnīsies par izslēgšanas spēlēm." Krievijas hokeja leģenda velta augstas uzslavas Skudram (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: hctraktor.org

Divkārtējais olimpiskais čempions Aleksandrs Koževņikovs veltījis atzinīgus vārdus Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim Pēterim Skudram, vēsta "All Hockey".

Koževņikovs, kurš PSRS, pārstāvot PSRS hokeja izlasi, kļuva par divkārtēju olimpisko čempionu ir dalījies ar savām domām par Rīgas "Dinamo" jauniecelto stūrmani.

"Var tikai apsveikt Skudru ar to, ka viņš atrada darbu savā valstī, pie tam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā. Es skeptiski skatījos uz to, ka Ņižņijnovgorodā un Čeļabinskā uz Pēteri skatījās kā uz krievu speciālistu, kuri, protams, nav sliktāki. Tiesa, par to ne reizi nerunāju," sacīja Krievijas hokeja leģenda.

Koževņikovs gan uzskata, ka Skudras pieņemšana galvenā trenera amatā no Rīgas "Dinamo" puses ir bijis pareizs lēmums un neizslēdz iespēju, ka rīdzinieki šosezon varētu būt konkurētspējīgāki.

"Rīgā Skudra būs savā vietā. Viņš zina savu tautiešu mentalitāti un ir spējīgs atrast kopīgu valodu ar ārzemniekiem, jo ir spēlējis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Pilnībā iespējams, ka Rīgas "Dinamo" atkal cīnīsies par izslēgšanas spēlēm, būdami Skudras vadībā," skaidroja bijušais hokejists.

Iepriekšējā darba vieta 47 gadus vecajam Skudram bija Čeļabinskas "Traktor" komanda, kuru viņš vadīja septiņus mēnešus un novembrī tika atbrīvots no amata.

Pirms tam viņš piecas sezonas vadīja Ņižnijnovgorodas "Torpedo", katru gadu vienībai sasniedzot Gagarina kausa izcīņu. Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas "Sibirj" un Čerepovecas "Severstaļ" vienībās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu