Sešas Zodiaka zīmes, kuras neprot rīkoties ar naudu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Dažām Zodiaka zīmēm ir raksturīgi naudu ātrāk iztērēt, nekā nopelnīt, vēsta portāls "Soulpost". 

Strēlnieks

Strēlnieks ir ļoti strādīgs, tāpēc viņam atrast naudu nav grūti, viss ir atkarīgs no tā, ko viņš ar to vēlas darīt. Ja Strēlnieks uzsāks piedzīvojumu, viņš noteikti iztērēs visus savus ietaupījumus. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem bieži ir parādi un piemīt neparedzēta izšķērdība.

Zivis

Zivis labprāt atdos savus pēdējos ietaupījumus bezpajumtniekiem, pat ja tas nozīmē, ka viņiem vairākas dienas būs jāpavada bez ēdiena. Zivis ir nesavtīgas un citu vajadzības vienmēr liek pāri savām. Viņi vienmēr ziedos labdarībai, piešķirot naudu tiem, kam tā nepieciešama. Šie Zodiaka pārstāvji vienmēr domā par iespējām, kā palīdzēt citiem. Tomēr, kad Zivis visu neatdod citiem, viņi tērē naudu grāmatām, mūzikai vai ceļo uz vietām, kas viņus iedvesmo.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nevar pretoties jaunajām tehnoloģijām. Viņš ļoti gaida jaunā tālruņa izlaišanu. Šie Zodiaka pārstāvji aktīvi seko ziņām, un, kad parādās kaut kas jauns, viņiem tas noteikti ir jāiegūst. Ūdensvīrs labprātāk izvēlētos jaunu datoru, nevis stabilu bankas kontu, un, lai arī viņš cenšas būt atbildīgāks finanšu lietās, viņš pret tiem izturas ārkārtīgi nevērīgi. 

Lauva

Lauva cenšas būt uzmanīgs un apzinīgs ar naudu, taču ir ļoti impulsīvs pircējs. Viņam patīk dāvināt neticami dārgas dāvanas ģimenei, draugiem, mīļajiem un pat sev. Lauva nepērk lētas lietas, pārsvarā dod priekšroku luksus precēm. Lauvas zīmē dzimušie nav vienalga, kad viņu apsūdz naudas tērēšanā un pārmērīgā ekstravagancē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl sevi palutināt, un, ja vēlas masāžu vai manikīru, dodas uz dārgāko salonu pilsētā.

Svari

Svari var būt pārāk dāsni, jo ir vēlme izpatikt visiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji cenšas sekot līdzi savām finansēm, un viņiem ir krājumi lietainai dienai, taču ne vienmēr tas izdodas. Viņi mīl kādam palīdzēt vai izmanto naudu, lai padarītu kādu citu laimīgāku. Nauda nevar nopirkt laimi, bet tas ir sākums labākai dzīvei. 

Dvīņi

Dvīņi ir neviennozīmīgi, runājot par naudu. No vienas puses, Dvīņi ietaupa naudu nākotnei, bet, no otras puses var to iztērēt uzreiz. Dvīņiem patīk ieguldīt dažādās finanšu shēmās, kurām vajadzētu dot labu atbalstu nākotnē, taču tas ir liels risks. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien mēdz spekulēt ar saviem ietaupījumiem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu