Mīlīgi pārpratumi ar mammu un salīdzinājums ar Džordanu - spēlētāju atvases nozog šovu WNBA "burbulī"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Arī Nacionālā sieviešu basketbola asociācija (WNBA) jauno sezonu gatavojas uzsākt, atrodoties speciālā "burbulī". Tiesa, dāmām sev līdzi bija atļauts ņemt arī gados jaunās atvases. Vairāki basketbola zvaigžņu bērni fanu vidū ir izpelnījušies lielu popularitāti.

WNBA "burbulis" arī atrodas Floridas štatā, bet atšķirībā no saviem vīriešu amata brāļiem, basketbolistes ir izvietotas Bredentonas pilsētā un viņām uz treniņiem ir atļauts ierasties kopā ar savām atvasēm.

Viena no atvasēm, kurai izdevās piesaistīt fanu uzmanību ir Derisas Hembijas meitiņa Amaja, kura palīdz savai mammai ar ledus vannas izveidi.

Tiesa, kad Amajas mamma aicināja iemest ledus gabalu komandas biedrenes A'jas Vilsones vannā, mazā meitene ilgi vilcinājās, lai pieņemtu lēmumu, jo A'ja vairākkārt atgādināja, ka ir viņas draudzene.

Savukārt Brias Holmsas meitiņa Diona pilnībā netraucēta treniņu zāles laukuma malā nodevās kādas filmas vērošanai.

Tāpat mazā meitene ļāvās dejai kādas mūzikas pavadījumā. Šo video Konektikutas "Sun" (ko pārstāv Holmsa) sociālo mediju satura veidotāji asprātīgi salīdzināja ar internetā populāro klipu, kurā redzams kā mūziku izbauda Maikls Džordans.

Savukārt Fīniksas "Mercury" praktikanta amatā iecēluši savas spēlētājas Brias Hartlijas trīs gadus veco dēlu Braisonu, kurš, kā redzams attēlos, bijis aizņemts ar fotogrāfa darbu.

Paredzēts, ka WNBA savu regulāro sezonu uzsāks 25. jūlijā, tai noslēdzoties 12. septembrī. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu