Pieskatot bērnu, aizmiga pagalmā. Rīgā piedzērusies sieviete sarīko pamatīgu jandāliņu un uzbrūk policistiem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Diemžēl likumsargiem ar neapskaužamu regularitāti ir jādodas uz izsaukumiem, kuros no pašu vecākiem ir jāglābj bērni. Kāda sieviete nesen bija izdzērusi tik daudz, ka, pieskatot bērnu, aizmiga nama pagalmā, bet vēlāk dusmu uzplūdā izplūcās ar diviem policistiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Dažas minūtes pirms pusnakts Vidzemes pārvaldes policisti saņēmuši izsaukumu uz Ūnijas ielu. Tur kāds aculiecinieks daudzdzīvokļu nama pagalmā bija piefiksējis piedzērušos, aizmigušu sievieti, kurai līdzās atradusies trīs gadus veca meitene. Protams, šāda ziņa nekavējoties mobilizējusi tuvāko policijas ekipāžu.

"Darbinieku sagaidīja izsaucējs, kurš pateica, ka brītiņu iepriekš Ūnijas ielas nama iedzīvotāja stiprā reibuma stāvoklī gulēja pagalmā, bet pašlaik ir jau iegājusi savā dzīvoklī," stāstīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins.

Uzklausot namā sastapto iedzīvotāju norādes, inspektori drīz vien nonākuši pie meklētās sievietes dzīvokļa durvīm.

"Policijas darbinieki dzīvoklī konstatēja, ka sieviete ir stiprā reibuma stāvoklī. Viņa bija agresīvi noskaņota, lamājās, tai skaitā bērna klātbūtnē. Pēc vairākiem lūgumiem nomierināties sieviete to nevēlējās darīt un turpināja agresīvi izturēties," norādīja Inkins.

Kulminācija sasniegta mirklī, kad policiste sazinājusies ar dežūrdaļu, lai noskaidrotu, kā tad rīkoties tālāk, ņemot vērā, ka tēvs, iespējams, varētu parūpēties par bērnu. Pirmajam sitienam tikai brīdi vēlāk sekojis arī otrais, un policistiem nav atlicis nekas cits, kā agresīvo sievieti aizturēt.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu