Piektdienas horoskops: 24. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 24. jūlijam. 

AUNS Darba nedēļu vēlēsies noslēgt uz panākumu noskaņas. To pavisam noteikti izdosies īstenot apzinīgākajiem zīmes pārstāvjiem. Izklaidīgajiem Auniem nekas cits neatliks, kā novērst nepilnības nākamnedēļ.

VĒRSIS Veiksmīga diena dažādu veidu plānošanai, turpmākās biznesa stratēģijas izstrādei. Tu lieliski sapratīsies ar kolēģiem, biznesa partneriem un priekšniecību. Mājas dzīvē valdīs miers un saskaņa.

DVĪŅI Lietišķais noskaņojums palīdzēs veiksmīgi tikt galā ar darba lietām. Nav izslēgts, pateicoties gūtajiem sasniegumiem, nolemsi nedaudz palutināt sevi. Sagādā nelielu pārsteigumu arī mīļotajam.

VĒZIS Spēsi ilgstoši koncentrēt uzmanību viena noteikta darba veikšanai. Veiksme smaidīs ar zinātni, analītiski pētniecisko darbību saistītajiem. Mīlas frontē var rasties nelielas domstarpības ar laulāto.

LAUVA Gribēsi pēc iespējas raitāk pabeigt svarīgākos pienākumus un tad ļauties, kam daudz interesantākam un aizraujošākam. Sevišķi spilgti to izjutīs Lauvas, kuras nesen ir sākušas attiecības, kopdzīvi.

JAUNAVA Mēnesim atrodoties tavā zīmē, vari izjust pastiprinātāku vēlmi pamācīt, pakritizēt līdzgaitnieku veikumu. Taču zini, ka šāda rīcība ātri saņems asu pretreakciju. Labāk lieku reizi pasmaidi, pajoko.

SVARI Šodien lieti noderēs tavas spējas samierināt konfliktējošas puses, rast dažādus kompromisus. Sevi lieliski apliecinās juristi, starpniecības pakalpojumu sniedzēji un finanšu pasaulē nodarbinātie Svari.

SKORPIONS Tevī var iezagties šaubu ēnas, zināms pašpārliecinātības trūkums. Ja nejūties drošs par sevi, labāk atturies sākt jaunas lietas. Lai atgūtu emocionālo līdzsvaru, ir vērts no sirds izrunāties ar kādu.

STRĒLNIEKS Jārēķinās, ka oma var ātri mainīties, sevišķi nonākot paaugstinātas spriedzes apstākļos. Būtu labi, ja tu varētu pārcelt pārrunas ar bosu uz citu dienu. Esi dubultā piesardzīgs pie stūres!

MEŽĀZIS Būs gana daudz enerģijas, lai strādātu ar simtprocentīgu atdevi. Kolēģi ar baltu skaudību noraudzīsies tavos sasniegumos, ņemot tos par piemēru sev. Dienas izskaņa solās paiet romantiskās noskaņās.

ŪDENSVĪRS Tieksies visu izvērtēt no racionālā viedokļa, meklēt praktisku pamatojumu arī attiecību lietās. Taču, šādi rīkojoties, tu riskē sarežģīt saskarsmi ar mīļoto. Labāk ļauj jūtām dominēt sirdslietās!

ZIVIS Nāksies sakost zobus un paveikt atlikušos darbus, lai ar mierīgu sirdi varētu doties brīvdienās. Vēlams dubultā pārliecināties, ka neesi piemirsis kolēģim vai tuviniekam solīto. Vakarā alksi būt vienatnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu