UFC uzlecošā zvaigzne nosauc Konora Makgregora karjeras lielāko kļūdu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šons O'Malijs un Konors Makgregors
Šons O'Malijs un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix/Apollo kolāža

Sarunā ar "MMA Fighting" UFC uzlecošā zvaigzne Šons O'Malijs atklājis, viņaprāt, lielāko kļūdu, ko savas spožās karjeras laikā pieļāvis Konors Makgregors.

O'Malijs ir apveltīts ar spilgtu personību, spēju pretiniekus noniecināt ar asprātīgiem izteikumiem, kā arī pārdot savas cīņas. Tāpat amerikānis ir lielisks cīkstonis stājā un savu ķermeni rotā ar vairākiem košiem tetovējumiem. Šāds cīkstoņa apraksts kaut kur jau ir dzirdēts...

Jaukto cīņas mākslu (MMA) fani ir bieži velk paralēles starp O'Maliju un slaveno īru. Daudzi uzskata, ka amerikānim ir visas iespējas kļūt par vienu no organizācijas spožākajām zvaigznēm.

O'Malijs savu cīņu promotēšanā ir izvēlējies līdzīgu stratēģiju kā to savulaik darīja pats Makgregors, tomēr amerikānis izceļ vienu īra kļūdu, ko viņš pats negrasās atkārtot.

"Man tas [cīņas sports] vienmēr būs tikai bizness. Uzskatu, ka Konors šādu pieeju lieliski īstenoja līdz Nurmagomedova cīņai. Manuprāt, tas viss kļuva pārāk personisks un spēlēja ar Konora prātu spēles," skaidroja O'Malijs, norādot, ka viens no Makgregora ieročiem minētajā reizē nostrādājis pret viņu pašu.

"Pavisam noteikt mācījos no Konora pieredzes cīņā pret Habibu. Es nedrīkstu cīņām ļaut kļūt personiskām. Es mācos no visiem, jo īpaši tādiem puišiem kā Čaels Sonens un Konors, puišiem, kuri zina, kā runāt, lai pārdotu savas cīņas," sacīja O'Malijs.

Var teikt, ka tieši Makgregora zaudējums pret Nurmagomedovu bija negatīvs pagrieziens viņa karjerā kopumā, jo pēc minētās neveiksmes cīkstoņa dzīvē ne tikai sākās skandālu jūra, bet arī viņš oktagonā ir izgājis vēl tikai vienu reizi.

O'Malijs savu pēdējo cīņu aizvadīja "UFC 250" cīņu šovā, kad ar precīzu sitienu jau pirmajā raundā nokautēja Ediju Vainlendu. Savas profesionālās karjeras 12 cīņās O'Malijs ir izcīnījis tikai uzvaras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu