Smelies iedvesmu: Baltajā piknikā uzmirdz grezni klāti galdi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "L’elegante Pop-Up Picninic" galdu klājumi
Foto: "L’elegante Pop-Up Picninic" galdu klājumi Foto: Jānis Škapars/TVNET

Neraugoties uz koronavīrusa Covid-19 draudiem, arī šovasar norisinājās gada baltākais pikniks - L’elegante Pop-Up Picninic. Īpaša pasākuma nianse ir pašu apmeklētāju radošās spējas un idejas tieši galda klāšanā un dekorēšanā. Ieskaties, kā ar galda klājumiem izcēlušies šā gada pasākuma apmeklētāji. 

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu, - nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

Pasākuma norises vieta vienmēr tiek turēta noslēpumā - to apmeklētāji uzzina tikai neilgi pirms piknika sākuma. Līdzīgi pasākumi norisinās arī citās pasaules pilsētās - Parīzē, Ņujorkā, Londonā, Lasvegasā, Orlando, Losandželosā un citviet. Arī Rīgā par pasākuma norisi ik gadu apmeklētāji uzzina vien tikai divas stundas pirms lielā notikuma, kas savā ziņā uzbur vieglu mistēriju. Šogad pasākums notika jaunajā "Via Jurmala Outlet Village".

Īpaši izceļama piknika tradīcija ir pašu dalībnieku iesaiste - pasākuma apmeklētāji ir aicināti izveidot savu galda klājuma dizainu, tādējādi radot nelielas sacensības par oriģinālāko un unikālāko galda klājumu. 
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu