Sestdienas horoskops: 25. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 25. jūlijam.

AUNS Mēness Svaru zīmē veicinās interesi par sabiedrībā notiekošo, kultūras dzīvi. Nav izslēgts, kopīgi ar otro pusīti dosieties baudīt pilsētas piedāvātos labumus. Vakara izklaides var ieilgt līdz vēlai naktij.

VĒRSIS Pratīsi uzturēt harmoniju attiecībās ar ģimenes locekļiem. Piemērota diena, lai apciemotu vecākus, sazinātos ar paziņām, izrunātu karstākos jaunumus. Aktuālas kļūs arī erotiskās izklaides.

DVĪŅI Patīkama un bezrūpīga diena, kura ļaus izbaudīt atslodzi no ikdienas spriedzes, gūt gaišas, atmiņā paliekošas emocijas. Daiļā dzimuma pārstāves tiks burtiski apbērtas ar komplimentiem.

VĒZIS Var veidoties situācija, ka radošajiem Vēžiem šodien no brīvdienas nebūs ne miņas. Taču gūtie materiālie labumi neliks par sevi vilties ne mazākajā mērā! Pārējiem diena paies mierīgā, ģimeniskā garā.

LAUVA Ja jau ir klāt nedēļas nogale, tad loģiski, ka uzskatīsi par savu pienākumu doties izklaidēties. Šoreiz zvaigznes iesaka izvēlēties nelielu, labi zināmu cilvēku kompāniju, vieglai, samērīgai atpūtai.

JAUNAVA Lielu nozīmi pievērsīsi apkārtējai videi, rūpēsies, lai tā būtu sakopta, estētiska. Labā krāsas un formas izjūta ļaus īstenot dažādas pārmaiņas mājokļa interjerā. Vakarā vēlēsies izkustēties uz deju grīdas.

SVARI Būsi draudzīgs un labestīgs pret apkārtējiem. Spēsi priecāties ne vien par saviem, bet arī līdzgaitnieku panākumiem. Nav izslēgts, kādam no tuviniekiem sniegsi morālu iedrošinājumu jauna projekta sākšanā.

SKORPIONS Vislabprātāk šodien baudīsi otrās pusītes sabiedrību un mājas atmosfēru. Nenāktu par ļaunu ieiet pirtī, izbaudīt aromterapijas seansu vai kādu no ūdens procedūrām. Vakarā iemalko glāzi laba vīna.

STRĒLNIEKS Alksi pēc lielākās brīvības personīgajā dzīvē. Taču esi apdomīgs, paužot vēlmes otrajai pusītei, lai tā tevi nepārprot! Nebūtu slikti parūpēties par balansu starp savām un otrās pusītes vajadzībām.

MEŽĀZIS Mājinieku neizlēmīgums un otrās pusītes svārstīgā oma var padarīt tevi nedaudz nervozu. Pielūko, lai saasinātā uztvere nerada domstarpības uz līdzenas vietas. Varbūt šodien atpūties savā nodabā.

ŪDENSVĪRS Modīsies lieliskā garastāvoklī, kurš iedrošinās iesaistīties draugu iniciētajās izklaidēs. Tu lieliski iejutīsies jebkurā kompānijā, atstāsi par sevi simpātiskas un inteliģentas personas iespaidu.

ZIVIS Tas, ko vēlēsies no rīta puses, var krasi atšķirties no tā, ko gribēsi darīt pēcpusdienā. Kā var noprast, šobrīd nebūs vienkārši saprast, uz kuru pusi doties, ko iesākt, lai sagādātu sev tik kāroto gandarījumu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu