Pirms ilgi gaidītās Taisona boksa cīņas ringā dosies arī bijušais NBA basketbolists un "Youtube" zvaigzne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols un Neits Robinsons
Džeiks Pols un Neits Robinsons Foto: AFP/SCANPIX/Apollo kolāža

Ceturtdien boksa pasauli pāršalca jaunumi par Maika Taisona atgriešanās cīņas datumu un pretinieku. Taču arī pirms leģendārā boksera ringā kāps pietiekami interesants pāris, vēsta "Insider".

Duelī tieši pirms vakara galvenās cīņas savā starpā tiksies bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs un fanu mīlulis Neits Robinsons, bet viņa pretinieks būs "Youtube" zvaigzne Džeiks Pols (Jake Paul).

Par šādu iespējamo dueli baumu līmenī informācija bija pieejama arī iepriekš, bet tagad cīņa ir paziņota oficiāli.

"Esmu priecīgs sadarboties ar "Thriller" un iziet ringā, lai cīnītos ar elitāru atlētu. Bet, nekļūdieties, 12. septembrī Neits kritīs ātri," sacīja "Youtube" slavenība.

Savus komentārus par gaidāmo cīņu sniedza arī bijušais NBA "Slam dunk" konkursa čempions Robinsons: "Tas ir oficiāli. Aiziet! Džeik Pol, labāk esi gatavs. Es gribēju parādīt, ka esmu pasaules klases atlēts. Es koledžā spēlēju futbolu, NBA spēlēju 11 gadus un tagad esmu priecīgs uzsākt savu ceļu boksa sportā. Džeik Pol, es esmu gatavs visam."

Robinsons savas karjeras laikā NBA pavadīja 11 sezonas, kuru laikā vidēji mačā izcēlās ar 11 punktiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, kā arī kļuva par trīskārtēju NBA "Slam dunk" konkursa čempionu.

Šī nebūs pirmā reizei, kad pazīstamais "jūtūberis", kuram "Youtube" platformā ir vairāk nekā 20 miljoni sekotāju, izies ringā. 2018. gadā viņš uzveica citu "jūtūberi" "Deji", bet šī gada sākumā no Pola rokas krita "AnEsonGib".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu