Izteica draudus nogalināt un izšāva kaimiņienes virzienā. Salacgrīvas novadā par draudiem nodarīt smagus miesas bojājumus apcietināts vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls
Ierocis. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Salacgrīvas novadā par draudiem nodarīt smagus miesas bojājumus kaimiņienei apcietināts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Otrdien, 21. jūlijā, policijā tika saņemta informācija par to, ka Salacgrīvas novadā kādā īpašumā vīrietis, iespējams, šaudās ar nenoskaidrotu ieroci. Izbraucot policijas norīkojumam, noskaidrots, ka vīrietis, pielietojot šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, izteicis draudus nodarīt smagus miesas bojājumus savai kaimiņienei, norādīja Vaskāne.

Pēc policijas pārstāves stāstītā, izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka starp vīrieti un kaimiņieni izcēlies savstarpējs konflikts. Pēc kā vīrietis izteicis draudus nogalināt viņu un izšāvis kaimiņienes virzienā. 1979.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un izņemts pašizgatavots ierocis, vairākas patronas, čaulītes un svina krotis.

Vakar, 23. jūlijā, aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Jāpiebilst, ka vīrietis jau iepriekš vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā. Tajā skaitā par tīšu mantas bojāšanu un šis kriminālprocess jau nosūtīts uz tiesu, piebilda Vaskāne.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 132.panta un 233.panta noziedzīgā nodarījuma pazīmēm. Policijā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu