Agate Muceniece: Gribētu parunāties ar Vladimiru Putinu. Viņš taču arī ir šķīries! (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc šķiršanās ar aktieri Pāvelu Prilučniju Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece izveidoja savu raidījumu, kurā intervē kolēģus no šovbiznesa pasaules. Sarunās tiek apspriestas attiecības un šķiršanās.

Zvaigžņu atklātība sāka gūt panākumus un tagad neskaitāmi daudz fanu ar nepacietību gaida jaunos aktrises raidījumus.

Nesen Agate Muceniece izveidoja raidījumu "Godīga šķiršanās", kurā aicina savus kolēģus izstāstīt savu attiecību stāstu. Izrādās, ka arī parastajiem ļaudīm nav neiespējami iekļūt jaunajā Agates raidījumā. Aktrise nesen sacīja, ka automašīnā atradusi zīmīti no vīrieša, kurš atstājis savu tālruņa numuru un e-pasta adresi, rakstot, ka vēlas kļūt par viņas šova "Godīga šķiršanās" dalībnieku. "Tauta reaģē! Ikviens uzskata, ka viņa stāsts ir interesants un grib dot padomu. Ir svarīgi runāt un sadzirdēt," stāsta Muceniece. 

Starp citu, šādā ampulā zvaigzne uzstājas pirmo reizi: Muceniece darbojas kā žurnāliste un intervētāja. Viņa vēlas uzlabot sevi šajā jomā un intervēt ne tikai skatuves māksliniekus, bet arī politiķus.  

"Es sapņoju parunāties ar Irinu Khakamadu. Ļoti gudra, neticama sieviete. Un, protams, es arī gribu redzēt man iepretim vīriešus. Piemēram, Vladimiru Putinu. Viņš taču arī ir šķīries," stāsta aktrise. 

Atgādinām, ka Putins izšķīrās 2013. gadā. Krievijas prezidents izvēlējās nerunāt par šķiršanos ar sievu. "Viss mans darbs ir saistīts ar publicitāti. Dažiem tas patīk, citiem nē. Ludmila gana daudz tika apspriesta publiski, tagad gan pietiek," sacīja Putins. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu