"X Faktora" uzvarētāja Elīna Gluzunova atklāti par krūšu palielināšanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elīna Gluzunova
Elīna Gluzunova Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Dziedātāja Elīna Gluzunova gatavojas krūšu palielināšanas operācijai. Savā "Instagram" kontā sieviete publicējusi video, kurā sīki skaidro operācijas iemeslus un norisi. 

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova, kura ir arī trīs bērnu māmiņa, sociālajos tīklos nesen paziņoja, ka ir pieņēmusi lielu lēmumu - veikt krūšu palielināšanu.

Elīna pirmsoperācijas procesā nolēmusi iedvesmot sievietes, kuras arī vēlas spert šādu soli.  

"Mēs dzīvi dzīvojam vienu reizi. Kāpēc tad to nedzīvot ar prieku? Kāpēc man ir jāskatās spogulī un jāraud? Kāpēc just kaunu izejot sabiedrībā, ja es varu veikt šādu operāciju un justies komfortabli. Jādara maksimāli viss, lai būtu laimīga," Elīna dalās savās izjūtās. 

Elīna stāsta, ka izlēmusi palielināt krūtis, jo viņai to pēc trīs bērnu iznēsāšanas vairs vienkārši neesot.

"Man negribas skatīties spogulī, jo tas ko es tur redzu, man nepatīk. Ja es būtu varējusi uzlabot kaut ko ar vingrinājumiem, es to būtu darījusi. Man ļoti patīk dabīgās krūtis. Ja man tādas būtu, es būtu ļoti laimīga," par krūšu palielināšanas iemesliem stāsta Elīna. 

Dziedātāja stāsta, ka tuvinieki viņu nenosoda, tomēr viņa par savu lēmumu izjūt nosodījumu no citu cilvēku puses.

 "Ja es kādam ar savu pieredzi varu palīdzēt, tad tas būs vienkārši lieliski," stāsta Elīna. 

Video Elīna atklāj, ka viņa vēlētos dubulto C izmēru, un ka viņas gadījumā tas būs apļveida implants virs muskuļa. Šobrīd viņai esot B izmērs.

"Manuprāt, katrai sievietei pienāk tāds moments, kad gribas kaut ko uzlabot. Ir jauki, kad tu vari būt dabīgi skaists, bet arī ir forši, ja cilvēki pasaka godīgi, ka viņu organismā ir veikta kaut kāda iejaukšanās. Nosodāmāk ir tas, ka sieviete ir veikusi manipulācijas, bet melo apkārtējiem, ka nekas nav darīts," viedoklī dalās dziedātāja. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu