Astoņas detaļas sievietes tēlā, kurām vīrieši vienmēr pievērš uzmanību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Vīrieši sievietes izskatā pamana vairāk, nekā varētu iedomāties. Piedāvājam uzzināt kādas drēbes un aksesuāri, vīriešuprāt, vislabāk izskatās, kā arī kurām ķermeņa daļām pretējais dzimums uzreiz pievērš uzmanību, vēsta portāls "Lisa". 

Rokas

Mitrināta āda, glīts manikīrs, skaisti gredzeni un rokassprādzes - šķiet, ka vīrieši nekad nepamana, ka tik tikko iegūts jauns manikīrs vai nopirktas jaunas rotaslietas, taču praksē tas tā nav. Rokas ir visbiežāk pirmā lieta, kurai vīrieši pievērš uzmanību, un viņiem tas ir sava veida rādītājs tam, cik labi sieviete rūpējas par sevi. Tāpēc, ja vēlaties radīt labu iespaidu, neaizmirstiet lietot roku krēmu, savlaicīgi aizejiet uztaisīt manikīru un nepārspīlējiet rotaslietām. 

Piemērots apģērbs 

Vīrietis uzaicināja jūs uz pikniku parkā, un jūs nolēmāt uzvilkt savu labāko kokteiļkleitu un augstus papēžus. Jā, jūs, iespējams, izskatīsies skaisti un grezni, bet jums ir jāatzīst, ka šāds apģērbs nav piemērots sēdēšanai zālājā un kruasānu ēšanai. Vīrietis var justies neērti vai izlemt, ka tāda karaliene, kura valkā vakarkleitu gan svētkos, gan ikdienā, nav viņam. Tāpēc pirms kaut kur dodaties, apdomājiet savu apģērba izvēli. Dažreiz džinsos un T-kreklā var izskatīties daudz pievilcīgāk nekā zīda kleitā.

Aksesuāri

Vienmēr un visā jāprot sajust mēra izjūta, it īpaši, ja runa ir par aksesuāriem un rotaslietām. Ja esat apkārusies no galvas līdz kājām ar zelta dimantiem, vīrieša acīs jūs izskatīsies smieklīgi. Pretējā dzimuma pārstāvjiem liels daudzums rotaslietu pat var nobiedēt. Tāpēc mēģiniet pareizi atlasīt rotaslietas, lai tās nebūtu par daudz un atbilstu jūsu tēlam.

Pieguļošas drēbes

Nav noslēpums, ka apspīlētas drēbes var valkāt jebkādu figūru pārstāves, bet galvenais, lai cieši pieguļošās drēbes būtu izgatavotas no kvalitatīva materiāla. Apspīlēti džinsi, kleitas, zīmuļu svārki un citi līdzīgi apģērba gabali var piesaistīt vīrieša uzmanību, it īpaši, ja tie izceļ jūsu figūras galvenās priekšrocības. Pārliecinieties, vai jūsu apakšveļa nav caurspīdīga un audums nav pārāk plāns (pretējā gadījumā var sanākt nevēlama neveiksme). 

Šķēlumi un izgriezumi

Svārku šķēlumi un dziļi kakla izgriezumi ir tas, kas vīrietī rada par jums sava veida noslēpumu. Piemēram, ļoti pievilcīgi izskatās garš dekoltē kakla izgriezums gandrīz jebkuram apģērba gabalam, bet ar nosacījumu, ka visas pārējās ķermeņa daļas ir piesegtas. Pretējā gadījumā jūs riskējat izskatīties vulgāri un piesaistīt sev nevēlamus skatienus. Rotaļīgie griezumi uzreiz piesaista pretējā dzimuma uzmanību, izraisa zinātkāri un interesi par noslēpumaino meiteni.

Pliki pleci

Kailie pleci cilvēku  var piesaistīt no pirmā acu uzmetiena. Var šķist, ka pleci nav vispievilcīgākā ķermeņa daļa, bet tieši kailie pleci piešķir meitenei īpašu šarmu, sievišķību, vieglumu un romantiku. Tāpēc topi, blūzes, kleitas ar vienu plecu vai abiem plikiem pleciem var kļūt par detaļu, kas palīdzēs iekarot izvēlēto.

Kaila mugura

Šeit ir līdzīgi kā ar plikiem pleciem. Piemēram, slēgta kleita līdz grīdai ar atvērtu muguru vīrieša acīs izskatīsies ļoti seksīgi, eleganti, sievišķīgi. Šī detaļa pretējā dzimuma acīs sievietes padara trauslas un neaizsargātas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu