Foto ⟩ Ieskats "outlet" veikalu ciematā "Via Jurmala Outlet Village" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Piektdien, 14. augustā, tiks atklāts ilgi gaidītais Eiropas līmeņa modes zīmolu "outlet" ciemats "Via Jurmala Outlet Village" Babītes pagasta Piņķos. Piedāvājam ielūkoties ciematā vēl pirms tas pieejams apmeklētājiem.

"Via Jurmala Outlet Village" ir vieta, kur visa gada garumā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties pasaulē populāru un iecienītu zīmolu iepriekšējo sezonu un "outlet" konceptam īpaši veidotu kolekciju preces par 30 līdz 70% zemākām cenām.

"Atšķirībā no citām pasaules modes galvaspilsētām, Rīgā nav izteikta rajona vai iepirkšanās ielas, kurā koncentrētos vairāki modes zīmolu veikali," sacīja projekta attīstītājs un uzņēmuma "Outletico" valdes loceklis Andrejs Dozorcevs.

Jau šobrīd zināms, ka "Via Jurmala Outlet Village" būs iespējams iegādāties tādu zīmolu preces kā "Hugo Boss", "Ermenegildo Zegna", "Guess", "Puma", "Tommy Hilfiger", "Ecco", "Stefanel", "Levi's", "Camel Active", "Lee Wrangler", "Billionaire", "Brunello Cucinelli", "Pako Lorente" un daudzus citus.

"Situācija, kas izveidojusies pasaulē saistībā ar koronavīrusa izplatību paguvusi ieviest būtiskas izmaiņas gandrīz visās dzīves sfērās. Ņemot vērā, ka masu pasākumi valstī ir aizliegti, nav iespējams sarīkot lielus atklāšanas svētkus, kā to bijām plānojuši, taču esam pārliecināti, ka mājīgās kafejnīcas, restorānu terases, svaigais piejūras gaiss, kā arī Vidusjūras stila ēkas un ieliņas, apmeklētājiem garantēs lielisku atmosfēru un neaizmirstamus iepirkšanās svētkus," sacīja projekta atbalstītājs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu