"Dūmi nāca iekšā pa virtuves logu." Iecavā ugunsgrēka laikā traumas guvuši dzīvokļa saimnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji
Ugunsdzēsēji Foto: Zane Bitere/LETA

Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji Iecavā trešdien, 22. jūlijā, sajuta nelāgu smaku, kas liecināja par nelaimi kādā no kaimiņu dzīvokļiem. Ilgi nedomājot, apkārtējie cilvēki izsauca operatīvos dienestus. Līdz brīdim, kad ieradās ugunsdzēsēji, degošā dzīvokļa saimnieki guvuši savainojumus, ziņo raidījums "Degpunktā".

Edvarta Virzas ielas iedzīvotāja Vida vakar ap četriem bija mājās kopā ar savu vīru Andri. Sieviete stāsta, ka šoreiz pēcpusdienu nesanāca pavadīt tik mierīgi kā parasti, jo kaimiņu dzīvoklī bija atgadījies kaut kas nelāgs.

"Man vīrs saka, dūmi nāk pa virtuves logu. Izsauca ugunsdzēsējus, vēl atbrauca "ātrie", ugunsdzēsēji divi," stāsta nama iedzīvotāja Vida.

Kaimiņu dzīvokļa virtuvē dega sadzīves mantas. Mitekļa saimnieki paši centās liesmas apturēt, izmantojot ugunsdzēšamo aparātu, taču savainojās. Vīrietim un sievietei bija nepieciešama mediķu aprūpe.

Kad ieradās ugunsdzēsēji, briesmas ātri vien tika novērstas. Operatīvo dienestu darbinieki pēc tam deva citiem ēkas iedzīvotājiem norādes par turpmāko rīcību.

Izskan versija, ka ugunsgrēkā vainojama svece, kas netīšām nokritusi, aizdedzinot kādu no mēbelēm.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu