Francijas kausu futbolā izcīna Parīzes "Saint-Germain"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/LETA

Parīzes "Saint-Germain" un "Saint-Etienne" cīņā Francijas kausa finālā neitrālā "Stade de France" stadionā Parīzē pārāki izrādījās galvaspilsētas futbolisti.

Parīzes "Saint-Germain" apspēlēja "Saint-Etienne" ar 1:0 (1:0).

14.minūtē Neimars bija acīgākais pretinieku soda laukumā, no vārtsarga laukuma līnijas iesitot vārtos vārtsarga atvairīto bumbu.

Piedevām Loiks Perēns 31.minūtē pēc rupjas spēles pret Kilianu Mbapē atstāja "Saint-Etienne" klubu mazākumā. Arī Mbapē divas minūtes vēlāk bija spiests pamest laukumu, viņu nomainot Pavlo Sarabijam.

Jau kompensācijas laikā tiesnesis sadursmē uz Parīzes kluba soda laukuma robežas nesaskatīja 11 metru soda sitiena cienīgu pārkāpumu, un spēle beidzās ar 1:0 "Saint-Germain" labā.

Tā bija 13.reize, kad Parīzes klubs svin uzvaru Francijas kausa izcīņā. Vēl piecreiz klubs spēlējis kausa izcīņas finālā.

Kopš 2015.gada parīzieši nemainīgi spēlējuši šo sacensību finālā, zaudējot tikai reizi.

Pusfinālā marta sākumā "Saint-Germain" viesos ar 5:1 sagrāva Lionas "Olympique", bet "Saint-Etienne" mājās ar 2:1 apspēlēja "Stade Rennais".

2019.gadā par kausa ieguvējiem kļuva "Stade Rennais" futbolisti, kuri finālā ar pēcspēles sitieniem uzvarēja "Saint-Germain" vienību.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu